Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Świętochłowice-Podsumowanie-Propozycje

Re: Świętochłowice-Podsumowanie-Propozycje

mnie jedyne czego barkowało to kasy, 150zł rozpłyneło sie błyskawicznie, niestety nie kupiłem emili, ale na następnej pewnie kupie:-) dobrze że na wrzesień jest planowana to możliwe że węża wtedy kupie :]

Termin mysle ze dla wiekoszosci bedzie ok, chcociaz juz sa glosy sprzeciwu. Zrozumcie ze kazdemu inaczej pasuje i nigdy nie bedzie 100% zadowolonych.
    Ja mam tylko 1 uwage, zreszta juz kilkakrottnie wyeksponowana - MIEJSCE. Sala jest po prostu za mala, ciasnota utrudnia kupowanie i sprzedawanie. Dobrym pomyslem byloby np. podzielenie gieldy na sprzet oraz zwierzeta. MDK ma chyba jakies inne pomieszczenia w ktorych daloby sie sprzet pomiescic?
    A jesli nie to po prostu poszukac wiekszego lokalu, moze rzeczywiscie wartoby pomyslec nad tym Chorzowem? skoro odlegosci sa minimalne... Oczywiscie jest jeszcze kwestia finansow.

Mam nadzieje że na nastepnej giełdze pokarze się juz z gruboogówkami z mojej hodowli Może bede miał też troche węży kolegów na sprzedaż

witam
    sala rzeczywiście była troche za mała, ludzi było dużo więcej niż na poprzedniej giełdzie ale moim zdaniem było mniej zwierząt niż ostatnio ale wielkie brawa należą się organizatorom za to co robią i nie przeszkadzało by mi gdyby znowu miała się kolejna giełda odbyć w Świętochłowicach
    pozdrawiam

A macie moze zdjecia?

Dobra, fajnie. Ale nie lepiej byloby blizej? W jakims bardziej centralnym miejscu Polski??

Dodi
    Guest

Niestety z giełdami tak jest że zazwyczaj są daleko .Do Hamm mam ponad 2000km (w obie strony)i jak już dojadę to nie mam sił przepychać sie przez dwie ogromne hale bo tłok tam jest jeszcze większy jak w Świętochłowicach .
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

My mamy 1300 w jedną stronę.... A co do tłoku i ilosci miejsca to w porównaniu z Hamm naprawdę mieliśmy w Swiętochłowicach komfortowe warunki....

Również byłem na tej giełdzie. Może kolega pepre ma jeszcze gdzieś fotki samej kolejki po wejściówki... Ja rozumiem Witka. On jest organizatorem i jest mu wygodnie zorganizować taką giełdę blisko miejsca w którym mieszka.

Ja mam fotki. Nie wiem narazie kiedy bym je zamiescil w necie bo mi sie nie chce. Jak ktos chce zobaczyc, to prosze o e-maila.. :P

Uprawnienia umieszczania postów