-
Re: Świętochłowice-Podsumowanie-Propozycje
Spox Awi, slyszalam ze gielda bedzie raczej na poczatku czerwca Ale jak 19 to looz
Pozdrawiam, Firia
-
lepiej chyba faktycznie na poczatku lipca lub chociaż tydzień pózniej, oceny w szkołach moze powystawiane ale dla starszych w tym terminie zaczyna sie sesja, a wiem ze egzamin w sobote to nic nadzwyczajnego, a do radia to całkowicie chory pomysł
inna sprawa ze nigdy nie bedzie terminu i miejsca który przypasuje wszystkim, najlepiej nie pytac tylko postawic przed faktem dokonanym
-
Co do gieldy => nie mam pytan ;> Mam nadzieje ze juz mamy swoja polską gielde w Swietochlowicach ktora sie bedzie odbywala kazdego roku kilka razy w wyznaczonych terminach i nie bedziemy w ich organizowaniu gorsi od naszych poludniowych sasiadow .....cza sie gdzies zatrudnic dorywczo zeby zarobic na te wszystkie zwierzaczki :>
-
Uważam, że termin 19 czerwca jest absolutnie ok. co do lokalizacji, to umówmy się nie ma to az tak wielkiego znaczenia, jak ktos naprawdę chce tam dojechac to dojedzie...
Niewątpliwie przydałoby się wiecej miejsca dla sprzedajacych, następnym razem musimy zamówić 2 stoliki, bo na jednym ledwie sie miescilismy....
Mamy nadzieje ze oferta w czerwcu bedzie zdecydownie bogatsza - w kazdym razie my postaramy sie zrobic wszystko, zeby wyjsc na przeciw oczekiwaniom...
-
19.06 dobra data a jak z zdjeciami z gieldy ??
-
Mnie tam data obojętna byle faktycznie po wystawieniu ocen. No i koniecznie w sobote. Co do grającego radia (pomysł boidae) top cheba nienajlepszy pomysł bo i tak było głośno i ciężko było z kimś normalnie pogadać.
-
Nie, no 19 czerwca to nie jest juz teraz ustalony termin, ja mowie tylko, co slyszalam... Nie jestem organizatorem, wiec nie moge sie na ten temat wypowiadac na 100%.....
Tez sie postaram aby oferta byla lepsza. Tym bardziej, ze po przeczytaniu postow powyzszych widac, czego czesc osob oczekiwala.
-
przelom czerwca i lipca to raczej zly termin bo wielu ludzi wyjedzie na wakacje a niektórzy maja egzaminy na uczelnie
-
Ok dla mnie to nie problem tylko prosze o pomoc w organizacji najlepiej do mnie dundnąc lub napisac meila
pozdrawiam
-
gielda byla suuuper, dziekujemy organizatorom! na nastepnych gieldach napewno sie zjawimy !!
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów