Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 109

Wątek: Jak tam po giełdzie?

Re: Jak tam po giełdzie?

Mieliśmy dorosłe samice
    Eupalestrus campestratus i eupalestrus weijneberghi po 160 PLN

Mam nadzieje, że doczekasz się potomstwa.
    Trzymałem je na podłożu z trofu, z dodatkeim mielonej kory i liści dębowych (wszystko jałowione na mokro w mikrofalowce). Karmiłem kawałkami pomarańczy i bananów.

Dejot
    Guest

no .przynajmniej wy cos mieliscie , ale mnie interesowaly glownie dorosle samice kolorowych brachypelm(smithi, emilia, boehmei ) oraz pare nadrzewnych... Pozdro

Ja miałem czarny sfeter a potem koszulke terrarium.com.pl

Gdzies tam mi mignelas pare razy (ja bylem ten chudy w czarno-czerwonej koszulce Opetha) Zreszta bedą fotki :>

(sorx nie chce mi sie tyle czytać) jakie były modliszki i
    po ile?

PaWeL^
    Guest

S.Gastrica - L2-L3 - 7zł
    Tenodera Aridifolia Sinensis - L1 - 7zł
    H.Membranacea - L? - 35 zł

to tyle z modlich, ktore widzialem (ktoś mial młode H.Membranace'y ale zamówione a na innym stosiku byly ale szybko poszly - nawet nie wiem jakie) :]

ale wam zazdroszcze :] ale spox jak w lipcu zrobie prawko to przyjade z zibim

wczoraj byłem lekko zawiedziony, chciałem kupić parke małych E c c, wstałem o 5 rano ponad 300 km drogi i nikt nie miał takich tęczówek ( no ale za to pogadałem z Sułkiem i zamówiłem je na lato )
    na pierwszej giełdzie nie byłem a teraz miałem wrazenie jakbym był w duzym sklepie zoologicznym bo ceny były typowo sklepowe, nawet stali bywalcy forum sprzedawali drożej niz w ogłoszeniach na forum (przebiła wszystko chyba samica kedziorka po 10 wyl za 200 zł ) - ten sam co mial w ramach reklamy dorosłą lasidorę) choć to nie dotyczyło wszystkich
    ale i tak było fajnie ) masę osób zwiedzajaco - kupujacych aż na sali nie było czym oddychać

redknee
    Guest

po ile byly te koszulki terrarium ????? i jakie rozmiary :>

Uprawnienia umieszczania postów