Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 109

Wątek: Jak tam po giełdzie?

Caprice
    Guest

Re: Jak tam po giełdzie?

No ja bylam pierwszy raz na takiej imprezie i musze przyznac,nie spodziewalam sie az tylu ludzi) Dla mnie jako amatora bylo co ogladac kupilam sobie terrarium(u takiej dziewczyny w blond wlosach,nie wiem czy z forum jest)korzenie,kokosa.Z forum kojarze tylko Awikularie Chyba w profilu umieszcze swojego fotosa jak inni,na przyszlosc.Poogladalam sobie te rozne gatunki,tylko myszek mi bylo zal;(
    Moj facet natamiast podziwial duzego kameleona i co chwile mu fotki pstrykal
    Tez myslalam,ze bede mogla nabyc jakies dorosle pajaki,niestety bede sie musiala przejechac kolo wtorku do plejady w sosnowcu po dorosla roseę(150zl) jak juz terrarium sprawilam Tylko kurde nie wiem gdzie mozna ta mate kokosowa kupic,bo tam byly takie duze plyty,a ja potrzebuje na scianke tylkokawalek- 39X24...eh..
    Generalni...czekam na nastepna taka impre;

Nastepna gielda jest planowana na czerwiec wiec nie tak daleko...

Caprice, dorosłą rosea'e powinnaś to na forum kupić za 80 zł

loker no i co z tego ??

Caprice
    Guest

ale z tego co widze z okolicy slaska nikt raczej nie ma do sprzedania;( a nie wiesz gdzie taki korek kokosowy nabyc mozna?

Caprice
    Guest

no ale widze,ze z okolicy slaska raczej nikt nie a do sprzedania;( nie wiesz gdzie ten korek kokosowy zdobyc mozna?

Hm. Noczyński Piotr - możliwe, że będzie miał. Poszukaj w spisie terrarystów. On jest ze Śląska

Dorosłe samiczki chodzą od 60zł (rzadko) w górę.

niektorzy maja ponad 600..........

Dejot
    Guest

morda: "Dejot - widziałeś tą dorosłą samice parachybany? Duza była... "

-Tak widzialem ta parachybane ale co z tego jak koles powiedzial ze nie na sprzedaz .To był jedyny duzy dorosly pajak jakiego tam widzialem .no moze jeszcze jakas rosea byla albo cala .ale nic ciekawego . Wszyscy trzymaja najlepsze rzeczy dla siebie .Jesli sam sobie nie wychodujesz pajaka do doroslosci to nigdy go nie bedziesz mial bo nikt takich nie sprzedaje -takie wnioski wysuwam po analizie tego co sie dzieje ......a szkoda bo miałem kase i chęci aby kupić coś fajnego i duzego

Smiti, nic, poprawilem kolege

Uprawnienia umieszczania postów