-
Re: Jak tam po giełdzie?
ojjj Ludziska super bylo poznac i zobaczyc pare osob. Widzialem kupe osob z forum, ktorych znalem tylko po nikach... pogadalem z niektorymi (Avikularia dzieki za rozmowe ) hahaa.....
Pogratulowac p. PLUCIKOWI za zoorganizowanie wspanialej imprezy, ale widzac taki natlok to cos mi sie wydaja ze nastepna gielde trza zrobic gdzies indziej bo brakowalo miejsca.
szkoda ze nie dostalem to po co jechalem Agame brodata (byla ale nie powiem po ile bo nie chce nikogo obrazac)
-
super! lecz ciut mniej ludzi niż w grudniu!!!
-
nokeg, gdzie ty patrzałki masz?? :P prawie na siebie wpadliśmy ze trzy razy ;-) ja cie ciągle widziałam (może ty mnie też, miałam zielony identyfikator, spódnice i brazowy plaszcz, no musiales mnie widziec :P)
-
bylo git nabylem pieknego samca morelii spilota variegata dalej jestem podniecony jak 4 latek z lizaka
bardzo dziekuje sprzedajacemu ze tak mi poszedl na reke
Pozdrawiam Nazer.
-
Supcio, ale po pierwsze primo: trochę tłoczno, po drugie primo: już większego zad**** się znaleźć niedało? Ogólnie było fajnie tylko myszy chciałem kupić a strasznie szybko wyszły głownie za sprawą pana Sułka, który to kupił hurtem 30 sztuk i brakło dla mnie (
-
hmm bylo jedno z stoisko z jakim bialym wezem (sorrki ale sie nie znam na tym:P) i za tym stoiskiem kolesie sprzedawali m.in. pajaki i mieli irminie po 80zl, wie ktos moze czy byly to samice?
-
a własnie bylo spox po drugie seba skontaktuj sie zemna i fajny cambridgei chcialem sie tylko dowiedziec ile on byl L3 ? bo nie pamietam ( jak mnie nei pamietasz to kasy nie miales miwydac :P
-
aaa tak co do organizacji imprezy to dwa minusy:
1) mogliby otworzyc pare okien bo bylo niesamowicie goraco
2) moze tak organizowac ta gielde co 2 miesiace? wtedy by sie moze jakos tam hmm "rozluznilo". widac ze jest wysokie zapotrzebowanie na takie imprezy, gdyby organizowac taka gielde czesciej to latwiej by bylo cos kupic i w ogole bylby mniejszy tlok
-
niech będą tak często jak są, później zainteresowanie zmaleje na pewno
Double-szukałem panny podobnej do zdjęcia w profilu ale nieznalazłem:-) jakie masz teraz włosy?? naparwde Cie nie widziałem, aha a oczy miałem na pająkach:-) kuchde to mogłaś mnie złapać byśmy pogadali chociaż troszke:-)
-
no to by było cool ale myslisz ze tacy sprzedawcy by co jakis czas musieli przekladac pajaki z terrow do pojemniczkow pozatym mało osob by przyjezdzalo bo by sobie pomyslalo a pojade za 2 miechy bede mial wiecej kasy i wtedy sprzedajacy beda miali problem ze sprzedaniem i gadzina sie meczy tylko
ale pomysł dobry !
Uprawnienia umieszczania postów