-
-
Re: Jak tam po giełdzie?
A i muszę dodać ,że strasznie ciasno było .trzeba sie przepychać żeby cokolwiek zobaczyć
-
HEJ !!!
Ja tesh byłem ... bardzo mi sie podobało bardzo duzy wybór jaszczurek , węży i pajaków ! Miałem mało kasy i za duzo nie siedziałem
-
Czemu nikt nie miał dorosłych pająkow Bleeeee
-
bylo fajnie
kupilismy sobie pare rzeczy i kilka wezykow
-
czesc
mi się ogólnie podobało, troche mało miejsca przy stoiskach :/ ale ogólnie nie było tak źle (ze stoiskami) :P, w sumie to większy wybór był niż na pierwszej giełdzie, byle tak dalej :]
-
ja kupiłem 12 nimf albopilosum + jeden po 5 wyl, faciatum, parachybane, colotovillosum, pulchre i świerszcze. Prawie całą kase wydałem u Mantida. Z forum widziałem: Voraxa, Rafnoe, Mantida, Kudłatego, Awikularie, Pawła Wielądka, Rammsteina, Foxtrota, Pana Sułka i wielu innych których już nicków nie pamiętam. Niestety moje oczy nie ujzały Double:-( ( :-) ) ale itak było bardzo fajnie, duży wybór pajaków i dobre ceny. Na następnej giełdzie kupie jakiegoś węża, bo bardzo mi sie spodobały:-)
-
Dejot - widziałeś tą dorosłą samice parachybany? Duza była...
Ja widziałem Pawła Wielądka, Awikularie i Armala, Double, Sułka, Alice, Rafnoe, Mantida i Kudłatego, Voraxa, Foxtrota i Szymona_czarodzieja.
-
-
no a jak nie bede mowil kogo widzialem tylko napisze ze kupilem cambrigei i irminia oba L3 ładne no nie licze 3 pajakow ktore kupilem noryskowi :P
Uprawnienia umieszczania postów