Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: Jak tam po giełdzie?

Mieszany widok

Jak tam po giełdzie?

Wg mnie bylo super. Wzbogaciłem się o blondi, fimbriatusa oraz maluchy C.fasciatum i L.parachybana. Znane twarze, świetne zwierzaki i w ogóle. Oby tak dalej Panie Plucik!

Re: Jak tam po giełdzie?

Było [jest] super, masa sprzedających, dużo kupujących, jest super. Bardzo tanie terraria [a może normalna cena ale mnie się wydawało że są wiele droższe] no i super wybór pajączków, gekoników no i mase wężyków [i innych stworzonek też masa ale te najbardziej mnie /nas bo sam nie byłem/ interesowaly].
    Chcemy więcej!
    Już się nie mogę doczekać następnej giełdy, gdy moje maluchy ciut podrosną, żeby terra kupić no i następne zwierzątka.

Nic tylko pogratulować organizatorom i podziękować hodowcom, że tak licznie się stawili!

Pozdrawiam

ja zakupilem to co chcialem, niestety nie pogadalem z zadnym z userow. Ida oni pozniej na to piwko na skalke ??

dee jay
    Guest

dokładnie

A ja sie wkur***** bo z 3 bankomatów jakie znalazłem żaden nie chciał mi kasy wypłacić, pi*****ne banki. Jedyne co mi zostało to za ostatnie drobne pocieszyć się małym vagansem, a k**** taki wybór był, aż żal było patrzeć. Poza tym, że nic nie kupiem było super, dużo zwierzaków i akcesoriów, tak trzymać.

widzialem Dee Jay ze robiles foty udostepnisz je pozniej ?? / akurat targowalem sie za kędziorka )

dee jay
    Guest

W poniedziałek a może jutro poszukam jakiegoś taniego (czyt. DARMOWEGO serwerka i podam jakies linki pozdrawiam.

Z checia obejrzal bym jakies dobre zdjecia

jak na poprzedniej - było świetnie znajome pyszczki, ładny wybór... ja zakupiłam parę niezbędnych, drobnych rzeczy (m.in. boa tęczowego, scynka ognistego, g.pulchre, zabe rogata, pesety, swietlowki, myszy, maczniaki, miseczki, konar, sciolki, termometry, muszki - nie ma to jak puścić babę na zakupy ;-))))) swietnie, ze byli Sułek, Wiciu, Vorax, Mantid z Kudłatym, Awikularia, Rafnoe i inni znani i kochani... czekam(y) na nastepna, jak mniemam bedzie za jakies 4 miesiace??

A ja chcialem tanm pojechac ale jak zobaczylem gdzie są Świętochlowice to mi szczęka opadła

Uprawnienia umieszczania postów