-
-
Re: Jak tam po giełdzie?
Mi się bardzo podobalo. Tylko byla zbyt duza konkurecja ze szczurami i nie udalo mi sie sprzedać wszystkich.
Ale mawed gdybym nie mial nic do sprzedania to i tak jechalbyn na gielde, bo przegapic taka imprezke to głupota.
-
Moim zdaniem też było OK. Ja nic nie kupiłem. Pojechałem zobaczyć czy pojawiło się coś ciekawego na polskim rynku oraz poznać kilak osób w realu.
-
Gdzeby się nie zrobiło tej giełdy zawsze będzie ktoś nażekać... mnie tam pasuje ;D
Przyszełd ok. 12-13 chyba dr Robert bo chyba tylko on ma a.kołniezaste i miał w jednym terra dwie rozne jaszczurki chyba jakies agamy co to były za jaszczurki i w jakiej cenie?
-
Mnie sie bardzo podobalo Poznalam duzo fajnych osob, spotkalam starych znajomych i kupilam kilka zwierzakow (agame blotna, weza chinskiego, l.g.getulus, l.alterna blairi, l.t.campbelli, h. hercules, p. regalis, swierszcze oraz kilka wezy i pajakow dla kolegow ). Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie nastepna gielda. Szkoda tylko ze tak daleko, ja jechalam az spod torunia :/ Ale i tak bylo super ))
Pozdrawiam, Firia
-
-
coolary ty miałes taka dzinsową kurtke?
-
Super zabawa
...ja zaluje ze mialem mało pieniedzy i nie moglem kupic wszystkiego co chcialem
ale przynajmniej mialem okazje spotkac i porozmwiac z wieloma kolegami/kolezankami. Było extra i niech zaluje ten kto nie był !!:>
...zreszta był jeszcze jeden powod mojej obecnosci na gieldzie i od tego momentu moj dol minal na wieki wiekow ( mam nadzieje ) - prawda firia ? :>
-
hari, kurcze, zaluje ze cie nie zlapalam, pewnie sie minelismy :/ ale wszystko przed nami :PPP
-
ania, to ja widze ze pod wzgledem zakupow przebilas nawet mnie :P wiadomo - plec piekna lubi zakupy <hehehe>
Uprawnienia umieszczania postów