Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 109

Wątek: Jak tam po giełdzie?

Re: Jak tam po giełdzie?

Trzeba przyznac, bolo niezle Niestety nasza ekipa z Trojmiasta nei mogla zostac na imprezie po goeldzie, bo splukalismy sie totalnie i pozniej juz nie mielibysmy sie jak wydostac ze Swietochlowic
    Ale nic to. Kupilem to co chcialem i jestem szczesliwy.
    Mnie poznalo tylko pare osob, bo ujawnialem sie tylko nielicznym

Mi się bardzo podobalo. Tylko byla zbyt duza konkurecja ze szczurami i nie udalo mi sie sprzedać wszystkich.

Ale mawed gdybym nie mial nic do sprzedania to i tak jechalbyn na gielde, bo przegapic taka imprezke to głupota.

Moim zdaniem też było OK. Ja nic nie kupiłem. Pojechałem zobaczyć czy pojawiło się coś ciekawego na polskim rynku oraz poznać kilak osób w realu.

Gdzeby się nie zrobiło tej giełdy zawsze będzie ktoś nażekać... mnie tam pasuje ;D
    Przyszełd ok. 12-13 chyba dr Robert bo chyba tylko on ma a.kołniezaste i miał w jednym terra dwie rozne jaszczurki chyba jakies agamy co to były za jaszczurki i w jakiej cenie?

Mnie sie bardzo podobalo Poznalam duzo fajnych osob, spotkalam starych znajomych i kupilam kilka zwierzakow (agame blotna, weza chinskiego, l.g.getulus, l.alterna blairi, l.t.campbelli, h. hercules, p. regalis, swierszcze oraz kilka wezy i pajakow dla kolegow ). Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie nastepna gielda. Szkoda tylko ze tak daleko, ja jechalam az spod torunia :/ Ale i tak bylo super ))

Pozdrawiam, Firia

Witam
    Hmm... co prawda od wielu lat jestesmy z dr.Robertem kolegami, jednak ja nie naleze do swiata nauki a i podobienstwo pomiedzy mna a Nim jest raczej znikome w kazdym razie te dwie agamy to byla Phisignathus temporalis(200zl Agama wodna, aczkolwiek nie tak wilgotnolubny gatunek jak Ph.concincinus) oraz (w/g mnie jeszcze wieksza zadkosc niz kolnierzyki) Hydrosaurus amboinensis (450zl Agama zaglowa - najwiekszy gatunek z rodziny agam)

Pozdrawiam
    Piotr Frąszczak "CURTUS"

COB
    Guest

coolary ty miałes taka dzinsową kurtke?

Super zabawa
    ...ja zaluje ze mialem mało pieniedzy i nie moglem kupic wszystkiego co chcialem
    ale przynajmniej mialem okazje spotkac i porozmwiac z wieloma kolegami/kolezankami. Było extra i niech zaluje ten kto nie był !!:>

...zreszta był jeszcze jeden powod mojej obecnosci na gieldzie i od tego momentu moj dol minal na wieki wiekow ( mam nadzieje ) - prawda firia ? :>

hari, kurcze, zaluje ze cie nie zlapalam, pewnie sie minelismy :/ ale wszystko przed nami :PPP

ania, to ja widze ze pod wzgledem zakupow przebilas nawet mnie :P wiadomo - plec piekna lubi zakupy <hehehe>

Uprawnienia umieszczania postów