Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 109

Wątek: Jak tam po giełdzie?

PaWeL^
    Guest

Re: Jak tam po giełdzie?

czesc

Caprice napisz do MaKeL'a (1796250) moze on będzie mial cos na sprzedaż :]

Hmm, ja osobiście wole kupić spiderlinga i "wychować go". Minusem jest to, że strasznie długo niektóre rosną (np. crawshayi, rosea).

my mielismy na sprzedaz dorosle pajaki.....

ja tam widziałem kilka fajnych, podrośniętych okazów, sprzedających nie rozpoznaję who is who, ale jeden gość miał 3 śliczne spore już murinusy 'usambara', zaraz na lewo od wejścia była ornata L9 (oby jej nikt nie kupił bo już kasę odkładam), lividum L9 i jeszcze kilka podrostków godnych uwagi było.

Caprice
    Guest

no hej ,juz mi lenny dal namiary na kilku ludzi ze slaska ale do Mykela tesh napisze dzieki

Dejot
    Guest

mantid ja nie widzialem u was doroslych , jakie mieliscie dorosle samice ?

Niom racja racja bylo super
    (i ta ilosc dredow hehehehe)..

i tu bardzo bym chciala podziekowac Awikulari za pomoc w mojej kolekcji "na sciennej" (http://numerek.tychy.eu.org/animals/50.jpg kto ciekawy) Co i tak bylo widac w malym procencie do godziny 13 na widoku dla wszystkich

Szkoda tylko ze nie bylam tak genialna by zaczepic wszystkich ktorych poznalam po xywkach na identyfikatorach, ale coz zapomnialam zamowic swoj hehehehee
    Kto wiedzial ten wiedzial, a kto nie no coz, moze sobie przypomni dziwnego blondasa ze szczurem w towarzystwie czarnych dredkow hehehehehe
    Zwlaszcza w bufecie na sniadanku... zastanawiam sie kto to si emnie pytal czy bede rozmnazac bo potrzebuje szczeury ;P

Mantid, pachnody które od ciebie kupiłem czują się znakomicie.
    Okazało się że na 9 były 2 samce i 7 samic.
    one są z twojej hodowli?? Czym je karmiłeś??

alig
    Guest

wiecie ja nie byłem ale mam pytanie był duzy wybór zbozówek?????

K@MciO
    Guest

A ja oczywiscie zrobilem sobie plany ktore pajaczki kupie i jakos wyszlo ze 50% to zupelnie inne ;P jakby nie patrzec moge wykreslic pare gatunkow z mojej "listy poszukiwan" ;> I chcialbym dodac takie cosik: Ta gielda powinna sie odbywac czesciej i cyklicznie znaczy co ok kwartal ;P Bo przeciez trzeba nerke sprzedac zeby kupic pajaczka ;D

Uprawnienia umieszczania postów