Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 109

Wątek: Jak tam po giełdzie?

Re: Jak tam po giełdzie?

też tak sądzę.....ja mam np. ponad 300 kilosów do świętochłowic....nawet nie myśle o takiej wyprawie zróbmy teraz w okolicach woj. dolnośląskiego....wielu ludzi mnie poprze :P

Ok, mowisz zrobmy. Zorganizuj lokal w jakiejsc przyzwoitej cenie i sponsora mna reklame to zrobimy!:P

ale.....niestety nie jestem pełnoletni....ale matamanx by napewno zdziałał coś :P:P albo mcLuka (nic oczywiście nie narzucam)

no fajnie, że 15 latek znajdzie lokal i sponsora
    :P:P:P:PP:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

14 latek :P

MinuS
    Guest

Cześć
    Mi się podobało ale wyboru jaszczurek nie było dużego, chciałem kupić szyszkowce a tu lipa nigdze nawet słychu o nich ale kupiłem za to parke anolisów zielonych i zbożówkę albino, ale ze zbożowek teżnie było nic ciekawego jedynie standart albino i snow w sumie mogłoby być lepiej :]

25 wrzesnia planujemy ponownie w Legnicy, ale wtedy juz bedzie raklama i juz 3-4 miechy wczesniej bedziemy dzwonic do hutrownikow i konkretnych ludzi takich jak Rafnoe, Mantid i Kudlaty, Sułek, Awi itp.

na koncu niedaleko seby taki łysy przypakowany :P i miał duzo pajaczkow jest on z forum ? i seba napisz do mnie na maila plis!

Szymon_czarodziej
    Guest

Gielda fajniutka
    Jedyny problem mialem faktycznie z dopchaniem sie na stoiska, strasznie duzo ludzi !!
    No i troche lepsza wentylacja nie bylaby zlym pomyslem
    Zrobilem pare fotek, prace nad ich umieszczeniem na serwerze trawja...

redknee - u Pana Cygela (przepraszam jeśli przekręciłem nazwisko). Miał stoisko obok Pana Brchaczka. Ale on chyba miał tylko tego jednego regiusa. Żadnych ran na ciele nie ma, jedynie miejscami nie zrucone płaty wylinki.

Uprawnienia umieszczania postów