Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 109

Wątek: Jak tam po giełdzie?

Re: Jak tam po giełdzie?

Ale Wam zazdroszczę, chcialam jechac ale za daleko :-( jak dla mnie. Chętnie oglądnełabym fotki.
    pozdrowionka z Zielonej Góry :-)

Adam Fojcik
    Guest

Ja nabyłem tylko upragnionego Murinusa L3, a poza tym to strasznie dużo ludzi było, ale impreza, była fajna...Czekam na następną

Ogólnie impreze zaliczam do udanych Udało mi sie w końcu kupić lamparciego albino u pana Plucika Wiec ogólnie jestem zadowolony
    Jednak nie wydaje mi sie żeby organizowanie takiej giełdy co 2mies w tym samym miejscu miało jakiś sens :/ Może by tak następnym razem gdzieś indziej? Dużo osób chciało przyjechać, ale odległość robiła swoje...

Drak
    Guest

Ta np gdzies w 3miescie :P :P
    Albo np bydgoszcz? ;]

redknee
    Guest

bylo wspaniale, nakupilem wierzatek za jakies 350 zł ale chcialem wiecej lecz nie bylo zdrowych pieknych regiuskow takich jak chcialem :/

JESTEM ZA TYM ABY TAKA GIELDA BYLA CO DWA LYB MAXYMALNIE 3 MIESIACE !!!

Modle sie aby kolejna była w okolicach Gdańska

e no co Ty redknee ja sobie kupiłęm ponad metrowego samca regiusa jedzącego myszy za 200zł Oprócz tego Grammostole pulchre u Mantida, modliszki chińskie, zaciążoną samice imperatora za 50zł, wymieniłem achatiny na Platymerisy, kupiłem male terra i owady karmowe Niestety poza sprzedajćymi widziałem mało osób z forum

redknee
    Guest

no tak

a u kogo brales regiusa

bo mnie zainteresowaly te obok pana Plucika, wysądowal mi je ale one byly z wadami (rany na ciele) a ja chce ladnego zdrowego ...o to mi chodzi

następna giełda powinna być w Poznaniu albo we Wrocku. ile ludzi chciało przyjechać z Lubuskiego, Zachodniopomorskiego czy Wielkopolskiego. odległość zrobiła jednak swoje.

bardzo ucieszyłbym się gdyby była w Zielonej Górze )))

Uprawnienia umieszczania postów