Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 109

Wątek: Jak tam po giełdzie?

K@MciO
    Guest

Re: Jak tam po giełdzie?

Na reszcie dorwalem h. maculate :> kupilem z kumplem 2 ostatnie :]

po ile byly te koszulki terrarium ?????
    te koszulki były po 40 zł

Dodi
    Guest

Były równierz zbożówki albinotyczne pasiaste prawdopodobnie poraz pierwszy w kraju .
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

Byly tez koszulki www.modliszki.com...

Aha sorx za pomyłke, żaglowa to ta z białym, a ta wodna to ta jagby błotna? Mogłby mi ktoś podac jakas strone z informacjami o agamie wodnej?

Nook
    Guest

heh mi terrarium.com.pl koszulki zostały dwie M i XL, czarne, z przodu małe logo ok 5/5 cm z tylu duze ok 22/22cm(kolko bez ogona), wiec jak ktos chciałby to dać znać:-)

impreza obleci.sam fakt,że się odbyła jest super. Potwornie gorąco i duszno. Ciasno, małe stoiska. Aromaty na zewnątrz okropne. Lokalizacja bardzo trudna, długo błądziliśmy(uratował nas menel spod budki z piwem). Do stoisk ledwo się dopychaliśmy.
    Ktoś tu zauważył wysokie ceny, zgadzam się. Ci co jeżdżą do Łodzi pododawali 10-30% (oczywiście nie wszyscy), ceny z forum też się różniły, a miała być impreza dla fanów a nie biznesu.
    Pomimo tych wszystkich niedogodności kupiliśmy dużo pająsiów, dobrze że mieliśmy lodówkę turystyczną to się poupychało, ale ledwo ledwo. Najbardziej lubię kupowąć od Mantida, ma dobrą rękę, a że jest z mojej wsi to drobiazg, giełdowa atmosfera lepsza.
    Lokalizacja- szkoda,że się nie da chociaż na krawędzi Śląska, byłoby ciut łatwiej dopełznąć.
    Nie sądzę, żeby co dwa miesiące była taka frekwencja i utarg. Młodzi ludzikowie długo kasę zbierali.
    Gratulacje dla Dodiego za zorganizowanie i dopilnowanie wszystkiego, wyglądało jakby się roztroił (conajmniej).
    Podsumowując: jeśli nam nie pasowało to zróbmy lepiej.

trza było wydrukować sobie mapke co mysza (dzięki !!) dał na stronie www, my trafilismy bez pudła )

ja szedłem tak jak zapamiętałem mapke, najpierw od przystanku poszedłem w prawo i wiedziałem, że później w lewo ale tam same lasy były i niewiedziałem na jką to wioche mam iść. Doszedłem na jakieś osiedle (?) wruciłem sie znowu do przystanku zapytałem dziadka z wnuczkiem gdzie jest Harcerska, okazało sie że szedłem dobrze bo trzeba w las skręcić:-). Ale nie miałem większych problemów

PaWeL^
    Guest

Nokeg - mialeś czerwony plecak ? jeśli tak to chyba Cię poznalem

Uprawnienia umieszczania postów