Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: pająki, żaba, wąż, akwaria

AGAM
    Guest

pająki, żaba, wąż, akwaria

-Brachypelma albopilosum x vagans z zaświadczeniem o urodzeniu w niewoli L1 sporo sztuk

-Acanthoscurria geniculata - nimfy II - kilka sztuk

-Xylotrupes gideon - larwy L3 - koło 10 sztuk

-żaba rogata C.ornata ok. 5cm średnicy, zielona

-akwarium 60x23x30 z czarną pokrywą i oświetleniem. Trzymałem w nim ryby, a obecnie skorpiony cesarskie. Stan idealny

-akwa 100x40x50 przykryte płytą OSB, z tyłu wyklejone gliną, ale już odpadła częściowo. Akwarium sprzedam razem z ziemią która się w nim znajduje, a więc razem z dużą ilością jaj różnych gatunków straszykowatcyh (wszystkie jakie mam w opisie) oraz na pewno znajda sie też jakieś karaczany (madagaskary, kubańskie i argentyńskie)

-wąż mahoniowy ok. 55-60cm samiec (ten tylko i wyłącznie na innego węża - jakiś mały gatunek)

A zamienić to mogę na:

-pająki (najlepiej pewne samice) - B.ruhnaui (najlepiej dorosła lub przed "dojrzałościową" wylinką), N.chromatus (najlepiej dorosła lub przed "dojrzałościową" wylinką), Chilobrachys fimbriatus, Chromatopelma cyanopubescens, Brachypelma boehmei, Holothele incei, Haplopelma lividum. Psalmopoeus (prócz cambridgei), Avicularia, Iridopelma, Tapinauchenius, Ephebopus murinus, Thrixopelma cyaneum

-skorpiony z rodzaju Heterometrus, Euscorpius, Hadogenes, Pandinus (prócz imperator - chyba że dorosła samica), Liocheles (prócz nigripes i australasiae), Iomachus, Scorpio oraz samica niekoniecznie dorosła Centruroides gracilis

-owady - modliszki (tylko pewna parka któregoś z więszych gatunków - Sphodromantis, Hierodula, Deroplatys itp.) i Platymeris mombo oraz rhadamanthus, Heteropteryx dilatata

-gady - T.sirtalis parietalis, Elaphe bimaculata, samica Anolis carolinensis, gekony z rodzaju Cosymbotus lub Hemidactylus

-płazy - Hyperolius puncticulatus, Kaloula pulchra, Phrynomantis bifasciatus, Bombina orientalis lub inne średniej wielkości nienadrzewne i nie szponiaste

-sprzręt - pojemniki wszelkie nadające się do trzymania zwierząt (przeźroczyste i plastikowe) o wymiarach minimum 25/15/15 oraz świetlówki z UVB 2%, 5%, 8% długości 45cm, tylko nówki.

Moge rozpatrzyć także inne propozycje. Wkrótce będą tez dostępne nimfy II G.rosea. Możliwa jest także sprzedaż.

wh6fxe
    Guest

Re: pająki, żaba, wąż, akwaria

agam odezwij sie do mnie na gg jak bedziesz.

AGAM
    Guest

Xylotrupesy już też raczej nieaktualne, chyba że jakieś pojedyncze sztuki

pol
    Guest

ja proponuje thrixopelma cyaneum samiczke za Lasiodora striatipes twoją samice o ile jeszcze ją masz, pozdrawiam Paweł

AGAM
    Guest

mam mam ale niestety nie na zbyciu

Uprawnienia umieszczania postów