-
Zestaw Pierwszej Pomocy
Jak w temacie. Hydrokortyzon + wapno + adrenalina. Wszystko w zastrzykach domięśniowych. Na jakieś pajęczaki.
-
Re: Zestaw Pierwszej Pomocy
Na ile wyceniasz ten zestaw ?
-
Nie dałem go do działu sprzedam tylko zamienie bez powodu. Zaproponuj zwierzaczka, jak mi się spodoba to się zamienimy. Nie mam pojęcia ile to może kosztować i czy jest dostępne w sprzedaży.
-
podaj oreientacyjnie mniej wiecej co bys za to chciał ( jaka wartosc) i jak długo to można przechowywac?
-
Prosilbym jeszcze o podanie daty waznosci wowczas cos zaproponuje.Pzdr
-
Okres ważności 3 lata. A więc do 2008 roku. Przechowuje się to normalnie (nie trzeba trzymać w lodówce, tak jak niektóre lekarstwa).
Dokładnie jest to:
10 ml. 10cio % roztworu wapna,
2 ml. hydrokortyzonu + 3 ml. rozpuszczalnika do niego,
1 ml adrenaliny 0,1% ( ta jest ważna do 2009 roku).
Z tego co wiem normalnie jest to nie do kupienia, więc trudno mi to wycenić. Ale
na albopilosum L1 to tego na pewno nie wymienie. Mam 2 takie komplety, dodaje igły i strzykawki (jednorazówki hermetycznie pakowane) gratis.
Trzeci zestaw zostawiam profilaktycznie sobie (patrz mój profil).
Mam nadzieje że tym razem wyczerpałem temat.
-
-
Ale jesteście upierdliwi. Nie interesuje mnie ile to kosztuje. Nie obchodzimnie czy jest to dostępne w aptece, w biedronce czy w kiosku ruchu. Nie będe chodził i dowiadywał się o ceny. CHCE TO WYMIENIĆ NA COŚ FAJNEGO. Jak ktoś nie jest zainteresowany to po co te komentaże.
Ps. Został mi tylko jeden zestaw na wymiane.
Uprawnienia umieszczania postów