Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Mięsożerne na oatyczaki,pajaki

Mieszany widok

fibus13
    Guest

Mięsożerne na oatyczaki,pajaki

Dionaea Muscipula

Figa owocująca

fibus13
    Guest

Re: Mięsożerne na oatyczaki,pajaki

Oczywiscie mialo byc patyczaki oraz straszyki.No i pajaki.

smyk
    Guest

Cze ja mam na wymiane 3 modliszki s gastric w pełni dorosłe samice ja tez jestem z wałbrzycha. Moj tata zamieniał sie z toba na kawe fige i to cos miensozerne tam w jeleniej dał chyba ci A gienie irminke i cos jeszcze mnie interesuje ta miensozena roslina co moj tata ja brał dla mojego brata.Jak cie te modlichy interesują to napisz na terrarium gdzie mozemy sie spotkac w sprawie wymiany najlepiej w czwartek rano na terenie wałbrzycha ale z samego rana.Ale napisz dzisiaj bo w czwartek jade nad moze ale dobrze ze wieczorkiem.

Pozawia smyk z Wałbrzych.

Zwierzenta to najpiekniejsz istoty na ziemi a ptaszory w szczegulnosci.

Tylko szybko odpisz.

smyk
    Guest

Cze. Ja mam na wymianę S gastrica 3 w pełni dorosłe samice. Interesuje mnie ta mięsożerna roślina co mój tata ją brał w jeleniej dla mojego brata. Dał ci wtedy A.geniculate irminke i cos jeszcze. A ty mu w zamian dałeś drzewa kawowe, figi i mięsożerną roslinę. Pamiętasz to my w jeleniej tyle się pozamienialismy. Jak te trzy modlichy cię interesują to napisz na terrarium gdzie możemy się spotkać. Najlepiej mi pasuje w czwartek rano, bo wieczorem jadę nad morze. Napisz jak najszybciej.

pozdrawiam z WałbrzychaSmyk.

Zwierzenta to najpiekniejsze zwierzenta na ziemi a w szczegulnosci ptaszory.

Odpisz jak najszybciej ale dzisiaj bo jutro jade.

Uprawnienia umieszczania postów