Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wrocław Ludzie!!!!

Wrocław Ludzie!!!!

Hej wszyscy terraryści z wrocka, może kiedyś zrobimy spotkanie terrarystów w naszej metopolii. Przecież wrocław wymiata w ilości terrarystów, a spotkania nie ma. Zadziałajmy jakoś i nastepne spotkanie we wrocku stworzmy.
    Pomyślcie o tym.

Pozdrówka for all.
    ///////////// Piasek ///////////////

Nook
    Guest

Re: Wrocław Ludzie!!!!

:], ja jetsem za ale znam troszke juz ludzi i raczej nie sa zbyt chetni to integracji.. no chyba ze przy okazji czegoś... w sumie co to za problem - umowic się na spotkanie w jakims pubie...

hmm
    nie glupi pomysl
    troche ludzi jest we wrocku
    i tych co handluja tez ( vorax , avi , rafnoe , i Ci bracia co sprzedaja swierszcze na Swiebodzkim

Nook
    Guest

cedoc, darek, lipton z ziomkiem nie pamietam jak mial na imie, no i jak avi to i armal, a bracia to nie wiem, nie pamietam czy oni wogole neta maja., ale niejaki przemek ktory tam tez bywa ma neta i moze i by wpadł ale nie mam jego namariów. Do tego jeszcze gyrus - jak i rafnoe i masz ok 10 osób.

Taaak, wszyscy o spotkaniach i dlaczego nie ma. A jak ostatnio bylo spotkanie polaczone z wyswietlaniem zdjec z wyprawy dr Jarka, to z zadeklarowanych mnostwa osob przyszlo okolo 5 sztuk........ :/

To zapraszam Was do Świętochłowic. Będzie z kim się spotkać ;-)

miałem być ale ... zachlałem sie i miałem kaca

Uprawnienia umieszczania postów