-
zegarek timex wymienie na pajaczki lepszej okazji nie bedzie
wymienie sie za cos ciekawego wszystke propozycje przemysle zegarek jest wart nowy 270 zle ja za niego tyle nie chce oddam go za jakies 120 zł jest wodoszczelny z podswietlanie alarm
-
Re: zegarek timex wymienie na pajaczki lepszej okazji nie be
oferuje:
Brachypelma albopilosum - Ptasznik kędzierzawy L4
Brachypelma vagans - Ptasznik czerwonoodwłokowy L7/L8 (na dniach kolejna wylinka)
Lasiodora parahybana - Ptasznik olbrzymi L6
Phormictopus Platus - Ptasznik Złoty L7
-
Re: zegarek timex wymienie na pajaczki lepszej okazji nie bedzie
no spoko moge sie zamienic ale oferujesz mi 3 ptaszniki Brachypelma vagans - Ptasznik czerwonoodwłokowy L7/L8 (na dniach kolejna wylinka)
Lasiodora parahybana - Ptasznik olbrzymi L6
Phormictopus Platus - Ptasznik Złoty L7
-
Re: zegarek timex wymienie na pajaczki lepszej okazji nie be
jeden warunek... wezmiesz jeszcze kedziora) rozumie ze jest to zegraek meski? podaj mi model...... lub link to tego zegraka na stronie timexa
-
ZEGAREK NIE JEST NOWY ALE NIE JEST ZNISZCZONY JEST W STANIE IDEALNYM JUTRO CI POWIEM CO I JAK Z WYMIANA NAJLEPIEJ JAK BYS SIE ZE MNA SKONTAKTOWAŁ PRZEZ GG ZAWSZE NIEWIDOCZNY A MODELU CI TEZ ZABARDZO NIE POWIEM BO TO JEST TAK JAK BY AUKCJA GRZECZNOSCIOWA NIE MAM GO W DOMKU ALE JAK SIE DOWIEM TO CI NAPISZE POZDRO PISZ CO I JAK
-
to jest tak zegarek firmy timex model expedition i zamienia sie na niego wysle ci moje dane do wysyłki na e maila jak dasz rade wyslij jutro piorytetem powinny dojsc na piatek ja wysle jak zobacze wszystkie 4 pajaczki pozdro dla ciebie
Uprawnienia umieszczania postów