Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: pajączki na różne

AGAM
    Guest

pajączki na różne

mam na wymiane Brachypelma albopilosum x vagans L1 z papierkiem oraz Acantohoscurria geniculata nimfy II. Oczywiście większa ilość. Interesują mnie skorpiony z rodzaju Heterometrus, Euscorpius, Hadogenes, Pandinus (prócz imperator - chyba że dorosła samica). Liocheles (prócz nigripes i australesiae), Iomachus, Scorpio oraz samica niekoniecznie dorosła Centruroides gracilis.
    Ponadto pająki (tylko samice) - Nhandu chromatus (dorosła lub prawie dorosła), Brachypelma ruhnaui (dorosła lub prawie dorosła), Davus fasciatus, Chromatopelma cyanopubescens, Holothele incei i wszelkie nadrzewne prócz P.cambridgei i tych groźniejszych (Poe., Hetero., Stroma.).
    Z owadów interesują mnie modliszki (tylko pewna parka, najlepiej któregoś z więszych gatunków) i Platymeris mombo oraz rhadamanthus.
    Z gadów T.sirtalis parietalis, samica pończosznika, Elaphe bimaculata i samica anolisa zielonego.
    Z płazów dorosłe Hyperolius puncticulatus.
    Oraz fauna-boxy przynajmniej 25/15/15 lub pudła z Ikei przeźroczyste (na skarpety )

ewentualnie inne propozycje

AGAM
    Guest

Re: pajączki na różne

byłbym zapomniał, że interesują mnie też pajęczaki inne niż ptaszniki i skorpiony - chętnie Cupiennius salei (wdowy i temu podobne odpadają).

AGAM
    Guest

................ :P zamiast samica pończosznika miało być samica mahonia (B.fulignossus)

pppppp
    Guest

chesz trochę vagansów za genie??
    vagansiki nimfy II oczywiscie z papierkami
    z 100szt geniculatek bym wzioł

AGAM
    Guest

dzięki, ale nie chce vagansów, zwłasza małych geniców mam na wymiane tylko 50-60 sztuk.

Obcy
    Guest

agam coz tym skorpem ?

AGAM
    Guest

no ja jestem chętny odpisałem Ci przy Twoim poście. Najlepiej napisz mi maila - dziki1959@poczta.fm moge Ci dać za niego 20 hybrydek.

wh6fxe
    Guest

A pojemniki na jedzenie z nielamliwego plastiku wielkosc okolo 24/18/12 cm badz mniejsze sa przezroczyste (nie clkowicie ale wszytko dlanei w srodku widac)??

AGAM
    Guest

24/18/12 interesują mnie, ale muszę widzieć foto

wh6fxe
    Guest

Zaraz poszukam pamietasz jak kidys zalozyl ktos (moze ty) temat na gieldzie czy handlu o pudelka takei jak w biofilu ja tam tez proponowalem moje.. zaraz jak poszukam to dam do zalacznika...

Uprawnienia umieszczania postów