-
Spotkanie Legwaniarzy na II Giełdzie w świetochłowicach
Zapraszam na spotkanko, ale trzeba jeszcze ustalić dwie rzeczy:
1. Godzina spotkania
2. Miejsce spotkania (czy idziemy tam gdzie wszyscy (Tawerna na Skałce) czy idziemy do jakiejs innej kameralnej knajpki, jak zrobiliśmy na I giłdzie, Ja mysle że z przyczyn towarzyskich lepiej byłoby pojechać do Tawerny ale nie wiem czy wszystkim pasuje to miejsce (kawał drogi do odmu dla wszytkich ;-) )
Prosze się wpisywać
-
Re: Spotkanie Legwaniarzy na II Giełdzie w świetochłowicach
-
-
co to za demokracja jak wszyscy chcą sie dostosować a nikt nie chce decydować?
prosze o jednoznacznie wypowiedzi
na razie stan głosowania 2 do 0 na rzecz knajpki "bliżej cywilizacji"
Głosy za tym oddali Nika i KORSAKOW, Czekamy na głos Ryśka i reszty
-
ja jestem za tym zeby to bylo w jakims cywilizowanym miejscu :P
-
Jak tylko bede bo pracuje do 16 w te sobote ale moze jakos sie urwe i dojade na wystawe kolo 15, to bedzie mi obojetne moze byc ta knajpka co ostatnio po wystawie albo cos blizej cywilizacji czyli k-ce :-)))))
Pozdrawiam LK
-
Cywilizacja . Jestem za !
-
Czyki jak narazie przeważa opinia o oddzielnym spotkaniu np w tej przemsypatycznej knajpce przy stadione Ruchu Chorzów? Tylko trzeba sprawdzić czy w sobote 3, II liga nie gra bo jak gra to na 100% miejsca nie będzie
-
Meg stawia warunek ;-)
Meg ostro protestuje przeciwko organizowaniu osobnej imprezy, napisała mi że jak my chcemy się integrować osobno to ona nie przyjeżdża, ostry kobiecy warunek, mam więc inny pomysł, giełda kończy się o 17, umawiamy sie tak że każdy o tej 17 już będzie na giełdzie i będzie "po zwiedzaniu" czy "zakupach" i wtedy coś wymyślimy, policzymu kto jest autkiem itp, bo w droge powrotna to można by się na taxi zrzucić, do katowic będą jechać, Loktok, Nika (z mężem?) Ja, to już wychodzi taniej za taxi, albo można by podjechac taxi na dworzec PKP w świętochłowicach, możliwości jest sporo, Ale wstepnie podajcie kto będzie autkiem
Loktok? Seba? Nika?
-
Re: Meg stawia warunek ;-)
Najprawdopodobniej bede autkiem ale jeszcze nie wiem czy malym czy duzym wiec bede mial 2-4 miejsc, gdzie imprezujemy mi jest obojetne.
Uprawnienia umieszczania postów