Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 72

Wątek: Spotkanie Legwaniarzy na II Giełdzie w świetochłowicach

Re: Spotkanie Legwaniarzy na II Giełdzie w świetochłowicach

to i ja sie dopisze do listy (sztuczne zawyzanie liczby uczestnikow, ale czasem poplaca), i bede bronil tatuazu poki mi sily nie zabraknie

p.s."Meg jedzie z pepre, który chce się spotkać ze swoimi znajomymi z forum, ale nie legwaniarzami." to nie jest tak jak napisal rysiek ze nie chce sie spotkac z legwaniarzami, tylko rowniez chce sie spotkac ze swoimi znajomymi bez koniecznosci zjezdzania calych katowic, gliwic,swietochlowic w wzdluz i wszerz zanim trafie gdziekolwiek.

twój głos pepre nie zostanie wzięty pod uwage, z racji tego że chyba nie jesteś legwaniarzem? a co do tatuażu to już wogule jesteś bez szans, mamy go obiecanego na piśmie ;-), w geście męskiej solidarności moge zrezygnowac z dotykania ;-D

Moja Aga ze mną nie jedzie więc ty nie masz szans nawet pogoglądać jej tatuażu, jestem do przodu :-)

mylisz sie, w obu kwestiach:P

tyyy.. korsakow, pepre to legwaniarz, jak nie wierzysz to sprawdz w profilu

po pierwsze to może i masz legwana ale to sie nie liczy ;-) liczy się to że ponoć nie chcesz się z nami spotkać (patrz post rysia), ale niech ci będze warunkowo uznajemy twój głos

antomiast w kwesti tatuażu meg stoisz na straconej pozycji ;-) My z meg dokonaliśmy zwykłej transakcji handlowej, zgdoznilismy się jechać daleeeeko od domu na popijawe żeby mogła się z nami spotkać, w zamian za to że wkońcu rozwieje nasz wątpliwości co do kształtu i umiejscowienia jest słynnego tatto ;-)

Ale jako kaowec naszej skekty uznaje cie za kandydata na członka (warunkowo) i uwzględniam twój głos, jesli się z nami dobrze zintegrujesz i będziesz intensywnie dyskutował na różnorakie zagadnienia związane z zielonymi, zostaniesz mianowany członkiem śląskiej sekty legwaniej (oczywiście liczysz sie tym że kandydat musi wypełnić wiele zadań, min postawić piwo w ilości zadowalającej brać legwanią z Marlbrem na czele, a nie jest to zadanie łatwe)

Kaowiec Korsakow ;-)

to nie profil stwarza legwaniarza, na miano legwanarza, a w szczegulności czonka sekty trzeba sobie zasłużyć ;-)

Alescie sie rozgadali :-)))), mam nadzieje ze wkoncu ustalicie jakies jedno miejsce na spotkanie, a tak na marginesie to nie opisujcie na forum jak to bedziemy badac kazdy centymetr ciala Meg w poszukiwaniu tatuazu bo ostatnio moja dziewczyna to czytala i teraz nie chce mnie puscic do swietochlowic :-)))) Pozdrawiam i do zobaczenia w sobote. Pamietajcie o kupach :-)))))

LK

JA bede prawdopodobnie sama i przyjade tramwajkiem ok godz 16, co do miejsca integracji sekciarzy i nie tylko - to się dostasuje. Może ktoś wie jaki tam tramwaj dojeżdża?

Pepre, trochę źle to sformułowałem. Nie chodziło o to, że nie chcesz się spotkać z legwaniarzami, ale o to, że masz swoich znajomych z forum z którymi przy okazji giełdy masz możliwość pogadać. Do Tawerny i tak wszyscy prędzej czy później przyjdą i tam się zintegrujemy :-))) Myślę, że teraz napisałem to jasno, a jak znowu pokręciłem poprawicie mnie na giełdzie ;-) Co do kolczyków i tatuażu meg to jest (był kiedyś taki film) "Tylko dla Twoich oczu". Tak postanowiła Rada Starszych sekty czyli ja :-) Moich gruczołów też nie pokażę :-))))))))))))))))))) Będzie spoko ;-)

Ja bym sie tam martwil czy sie przez przypadek nie dostanie, a nie o to czy bedzie miesjce w knajpce....

Uprawnienia umieszczania postów