-
Re: II Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów Świętochłowice
wiesz gdzie jest mijanka ?? jechales chociaz kiedys tym tramwajem do Chorzowa ?? jesli tak to sluchaj, jedziesz przez zgode, mijasz kosciol, stacje benzynowa, i za mostem wysiadasz, to jest mijanka, jak wysiadziesz, przejdziesz na druga strone (kolo blokow) i pojdziesz w lewo (w kierunku taxowek) dalej prosto tak jak droga glowna prowadzi (to ul. Katowicka) kiedy dojdziesz na jej koniec (miniesz kosciol, kolo nich taxowki) bedzie bank, pojdziesz tak jak tramwaj jedzie (tak jakbys chcial na bytom jechac) jakies 100-200 metrow, jak bedziesz kolo takiej budki z hamburgerami itd to przejdziesz na druga strone, przejdziesz kawalek i pojdziesz w lewo (kolo kwiaciarni) tam bedzie taki park, idziesz kawaleczek, masz taki budynek maly i to jest mlodziezowy dom kultury, jakby co pytaj ludzi, kazdy chyba wie gdzie jest mdk w Św-cach (oczywiscie ludzie z Świon ) będziesz mieć coś do sprzedania ??
-
Już mniej więcej wiem jak tam wziąc ale wezme na wszelki wypadek przewodnika.
Ja nic nie sprzedaje wręcz przeciwnie.
-
będzie ktoś mieć aparat, i zrobi fotki z giełdy ?? jeśli tak, to jeśli będzie taka możliwość to prosiłbym o fotki na maila, gdyż podejme sie relacji z giełdy w pismie internetowym
-
ja wezme aparat
pozdrawiam
-
Giełda
Mam 12 lat i kocham te zwierzęta czy też mogę przyjechać z tatą?
-
Re: Giełda
na giełde może każdy przyjechać
-
spoko ludziska ja tez tam bede z Jamesem bedziemy
-
Ja będe na 99% ale z dziadkiem bo nie ma innego transportu.Jeżeli objedzimy Opole w miare szybko bo dzizadek coś musi załatwić to będe.Zrobie sobie sam identyfikator i przypne ;p(Będzie napisane modliszka)
-
Szkoda, ze to tak daleko odemnie. Niestety nie przyjade
-
Uprawnienia umieszczania postów