Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Wątek: II Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów Świętochłowice

naimaD
    Guest

Re: II Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów Świętochłowice

ja tez jade w kocu mam blisko-fajnie jak by pomysl z identyfikatorami wypalil!! czy jest juz ktos kto sie tym zajmie/zajmuje????

hmmm.. kto tam w tym siedzi niech poinformuje nas ilu bedzie wystawców... ja mieszkam na drugim koncu Polski i nie wiem czy bede w stanie tam si wybrac.. ale jak juz tak chcialbym wiedziec co tam zastane aha i zapamitajcie mnie zebym mial fo kogo pysk otworzy

Nook
    Guest

Identyfikatory

Witam

Jeśli chcesz otrzymać identyfikator na giełdę i na późniejsze spotkanie integracyjne musisz być pewny swojej obecności na giełdzie. Tylko 100% uczestnicy (obu atrakcji) otrzymają identyfikator.

Wyślij e-mail na adres terrarium@terrarium.com.pl podając koniecznie Nicka, ewentualnie Imie i nazwisko [napisz czy chcesz miec nicka i imie i nazwisko czy samego nicka badz same imie i nazwisko], do tego miejscowość i województwo. Pamiętaj że dane muszą być w 100% poprawne, dlatego sprawdz je dokladnie przed wysłaniem maila. Pamiętaj podać odnośnik do profilu na terrarium.com.pl.

Proszę nie zapisywać się na forum, zapisy na forum nie bedą uwzględnione.

UWAGA ZAPISY NA IDENTYFIKATORY PRZYJMOWANE SĄ DO WTORKU!!! (31.03.2004)

Caprice
    Guest

identyfikatory moga miec tylko hodowcy z prawdziwego zdarzenia,czy tez takie sieroty jak ja - co sa nowe - od 3 tygodni mam swojego kedziorka? Tez chetnie poznalabym ludzi,ktorych obecnie kojarze tylko po nickach Rozumiem ,ze identyfikatory bedzie sie odbierac przy przyjezdzie?

Dodi
    Guest

Re: Identyfikatory

Myślę że stolik z identyfikatorami i biletami postawimy razem tak aby wszyscy wchodzący na giełdę byli już oznaczeni ,ułatwi to proces poznawania się już od pierwszej chwili .
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

i będę na 100% ja

Hehe, na poprzedniej też miałem nie być i sie zjawiłem Wezme swój identyfikator z nickiem, niestety pewnie ominie mnie spotkanie intergracyjne :] Chyba że tata pojedzie gdzies do znajomych a mnie zostawi DD

ja sie zjawie, choc moj nick i tak za duzo Wam nie mowi, bo na forum jestem nowy ale pojawie sie z zamiarem zakupu jakiegos ptasznika, a że jestem z Swietochłowic to daleko nie mam
    Jakby ktoś zapodał cennik jakiś orientacyjny to było by fajnie, najlepiej zrobić nowy temat, gdzie sprzedawcy będą mogli podać swoje ceny, tak aby ludzie wiedzieli ile pieniedzy wziąć, napewno sie taki temat przyda, a że już nie daleko to ceny raczej nie powinny sie zmienic (?)

DAREK_A_PLANET
    Guest

I JA TAM TEŻ BĘDĘ !!! DAREK

Frontside bedzie na 100% na giełdzie i na 90% na imprezie

Uprawnienia umieszczania postów