-
Re: Zielonogórskie spotkanie terrarystyczne-totalna porażka
Myślę, że wszyscy dostaliśmy tego samego maila, tam była informacja " w samo południe " - czytaj godzina 12:00 . Jeśli chciales przyjść, trzebabyło wysłac odpowiedz z prosba o informacje :-) . Wszystko było jasno i czytelnie napisane
pozdrawiam Joanna :-)
-
no właśnie ja tylko byłem pośrednikiem matamanxa i wysyłałem maile
-
nie obwiniaj mnie za nie wypal bo organizacja byla do dupy i tyle tak to jest jak podstawowka i gimnazjum robia spotkania ! moze nie zauwarzyliscie ale jak robi kotos powazny i odpowiedzialny to zawsze sa tlumy
-
Jestem skloony po czesci zgodzic sie z Kamilem... Jezeli organizacja jest dobra ludzie nie maja watpilowsci co do pewnosci spotkania i przychodza... a kiedy organizacja jest watpliwa nikomu nie chc eise tracic czasu... nie zawsze ma to zwiazek z wiekiem organizatorow... ale czesto tak... Osobiscie przyszedlem na spotkanie chcoiarz szczerze watpilem w jego powodzenie... ale trzeba tez pomyslec o tym ze gdyby kazdy tak myslal to zadna wspolna organizacja nigdy nie dojdzie do skutku.
Pozdro dla Zielono Gorskich terrarystow
-
tylko na innych zganiasz kamil. proszę sam zrób spotaknie. ja z matamanxsem miałem chęci, aby zrobić takie spotkanie, a ty nic. żadnego pomysłu. jak jesteś taki mądry to proszę sam zrób i nie obwiniaj innych.
-
po co mam robic ?? mnie to nie jara ! skoro was tak to robcie to jak nalerzy i basta
-
jak cię to nie jara to nie odzywaj się w tym temacie krytyczne w stosunku do tych co chcą coś zrobic
Uprawnienia umieszczania postów