Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Zielonogórskie spotkanie terrarystyczne-totalna porażka

Re: Zielonogórskie spotkanie terrarystyczne-totalna porażka

Przepraszam bardzo rosea.. ale Ty miales MOJE zdjecie !! wiedziales jak wygladam a mimo to nie przeszkodzilo Ci to przejsc obok i zignorowac nasza trojke marznaca przed pamiarnia. A tak w ogole to jestem bardzo ciekaw jakim cudem siedzieliscie sobie w pamiarni jesli my tam wszystko obeszlismy stalismy przy szatni, potem przy wejsciu w sumie 45 min. Moze wpuscili was tylmym wyjsciem?? Nastepnym razem prosze o branie odpowiedzialnosci za organizacje (lub wspolorganizacje) takich spotkan poniewaz nalezy wziasc pod uwage ze ktos taki jak ja na przyklad.. specialnie zorganizowal sobie plan dnia (zrezygnowal z innych mozliwych zajec) po to zeby zobaczyc ze prawie nikt nie przyszedl. A reszta ktora niby przyszla chowala sie po katach bojac sie ujawnic (innaczej tego sobie tlumaczyc nie moge)

nie kłam, że obeszliście całe, bo wiem dobrze, że widziałeś SMITIEGO. ZERKNĄŁEŚ TYLKO NA NIEGO, A DALEJ NIE POSZEDŁEŚ. dlatego mnie nie widziałeś. bo tak sie stało, że my przyszliśmy trochę wcześniej. a przez takich jak ty kamil to spotaknie nie wypaliło, bo wszyscy myśleli, że nikt nie przyjdzie i sie nie opłacało przychodzić.

Rosea to Ty klamiesz... bo ja nie mam zielonego pojecacia jak SMITI wyglada... wiec nie wiem kogo mialem widziec... bylismy w srodku szukalismy was potem czekalismy na kogos na zewnatrz wiec jesli Ty nas widziales (przypominam ze miales moje zdjecie !!!) i nie zawolales, nie podszedles to Pajak ma zdecydowana racje... nie dorosles jeszcze do spotania z niennajomymi terrarystami.

kłamiesz perfidnie, że obszedłeś całą palmiarnie, bo SMITI mi mówił, że ciebie widział, ale widzocznie za późno, bo wołałem ciebie.

jedliśmy lody. Mam 14 lat siedzieliśmy za akwarium. Dobrze mnie widziałeś i to ty powinieneś dołączyć do grypy

myślę że najpierw powinniśmy się uspokojić a potem spotkać bo jeszzce dojdzie do mordobicia......

Przykro mi smithi ale nie zauwazylem Cie.. albo po prostu wziolem Cie za "normalnego" wizytatora Pamiarni. A Rosea ty sie tak nie goraczkuj bo to Ty miales moje zdjecie a ja nie mialem zielonego pojecia jak Ty wygladasz ani SMITI. Zreszta mam swiadkow ze obeszlismy cala pamiernie bo w koncu sam tam nie bylem.. A chodzilismy i szukalismy kogos czyli mozna bylo sie zorientowac ze szukamy spotania a jak wy siedzieliscie i nie dawaliscie znaku zycia.. to co ? mielismy chodzic od stolika do stolika...?? Litosci

MataManX
    Guest

heh bym był za zostawieniem tych sporów ustaleniem kto jak wygląda i ustaleniem nowego terminu spotkania

Dokladnie proponuje zapomjiec o tym niewypale... i zastanowic sie nad nowym spotaniem...

tak, myślę że nikt do nikogo nie może mieć tutaj pretensji, bo to niczyja wina...po prostu tak wyszło. Zorganizujmy nowe spotkanie

Uprawnienia umieszczania postów