-
Zielonogórskie spotkanie terrarystyczne-totalna porażka
witam,
Jak wam wiadomo dziś odbyło się spotkanie terrarystyczne w zielonej górze. Okazalo się niestety niewypałem W spotkaniu uczestniczyły 3 osoby (2 czynnie, w tym ja). Myslę że następne spotkanie powinno byc lepiej zorganizowane.....
-
Re: Zielonogórskie spotkanie terrarystyczne-totalna porażka
sorki jeszcze były 3 osóbki ale stały na zewnątrz i się czaiły....
-
ja byłem z jeszcze dwoma osobami i nikogo prócz nas niebyło i jakoś sobie ciebie SMITI nie przypominam
-
Ja bym nawet nie powiedziała, że sie odbyło spotkanie, to za dużo powiedziane. Najlepsze jest to, że chłopak, który chciał je zorganizować nie pojawił się. Osoby kóre stały na zewnatrz ( między innymi ja ) stały po to by nie przeoczyc potencjalnych uczestników spotkania.
-
ja siedziałem w środku z roseą (tak sie umówilismy). Ale też najdziwniejsze jest to że organizator nie przyjechał.......
-
Jam jest MataManX winny całemu temu zamieszaniu wystawiam się na pewne biczowanie itd itp
Zorganizowałem to i nie pojawiłem się z najgłupszego powodu jaki może być - kompletna wtopa. Jest sobie sobota godzina 9:40 czekam na autobus on nie przyjeżdża wkurwiam się dzwonie na informacje PKS-u i czego się dowiaduje autobus który kiedys kursował 6 dni w tygodniu teraz kursuje tylko 5 juz stoje tam zjeżony ale się grzecznie pani pytam o której jest następny okazuje się 12:20 czyli przyjadę na spotkanie koło 13:30 a na spotkaniu będę koło 14 stwierdziłem że nie jade tym autobusem
cóż ja zawaliłem z deka ale nie tylko ja z tego co wiem to ROSEA i SMITI byli w palmiarni a 3 osoby przed palmiarnią i wszyscy się czaili ale nikt nie podszedł więc było 5 osób ale nikt do nikogo nie podszedł
-
Ja się nie czaiłam , przyszłam sama i znalazlam chłopaka, który też czekał na spotkanie, doszedł do nas jeszcze jeden i w trójkę przeszliśmy palmiarnię w poszukiwaniu innych ludzi czekających na spotkanie, takowych nie znależlismy wiec czekaliśmy kolo szatni i nic, więc przeszliśmy na zewnatrz by ich nie przeoczyć. Jeśli ktoś nas widział i nie podszedł to znaczy, że jeszcze nie dojrzał do spotkania z nieznajomymi terrarystami.
pozdrawiam serdecznie Joanna
-
czulem ze tak bedzie :P dlatego nie ciaglem sie z krosna nie potrzebnie :]
-
szkoda, że tak wyszło. najgorsze, że nikt mnie nie poznał. jakby był matamanx to on by się skapnął. na przyszłość lepiej powysyłać do siebie zdjęcia mailem:]
-
e tam zdjecia jakby ktos chcial to by sie zaraz skapnol ze to sa ludzie ktorzy pzyjechali na spotkanie .
ale to ze organizatora nie bylo to simech na sali :P
Uprawnienia umieszczania postów