Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 79

Wątek: no i po gieldzie w Legnicy 13.03.2004

don 22
    Guest

Re: no i po gieldzie w Legnicy 13.03.2004

zgadza siejest oswojona juz mnie dziabła ze delikatnie boliale spoko,jest kochana...nastawiłem sie na agamy brodate ale myslałem ze bada wieksze okazy...ale coz,nie mozna miec wszystkiego...siemanko

Wy tu mówicie, że mało węży, że małe agamki brodate, a co ja mam powiedzieć :P? Przyjechałem, żeby kupić żaby a tu nic Ale i tak nie żałuję Przynajmniej poznałem część wiary :P

Pozdrawiam, Piotr

don22, tylko bardzo dbaj o tego gekona, chlopak ktory go sprzedawal mowil, ze karmi go tylko maczniakami bo "swierszczy nie lubi" i twierdzi, ze jak mu odpadnie ogon, to odrasta w 3 dni...na wszelki wypadek sprawdz, czy ta jego ogromna lagodnosc nie jest spowodowana jakas choroba!!

rafnoe
    Guest

mowcie co chcecie jak na pierwszy raz to atmosferka byla i tak spoko. podziekowania dla organizatorow. pozdrawiam wszystkich.

don 22
    Guest

Double,co do łagodnosci tego gekona az tak bardzo łagodna to ona nie jest,potrafi pokazac pazurkigekon ma delikatnie starty ogon(jest lekko ciemny na koncu)ale mam nadzieje ze nie jest to jakas objawa choroby !!zeby sprawdzic czy gekon nie jest chory co mam zobic??udac sie do weterynarza??bo to jest moj 1szy gekon

mysle, ze wpierw trzeba starannie go obserwowac - jak sie zachowuje w terrarium, jak je, wyproznia sie i wpierw spytac sie na forum, czy cos jakies zachowania przypadkiem nie znaczą. nie zaszkodzi tez zaniesc jego kupy do analizy do weterynarza, aby sprawdzic, czy nie ma robaków. moze przesadzam z ostroznoscia, ale naprawde ten chlopak nie wygladal na takiego, co sie zna na zwierzakach... :/ mam nadzieje ze z gekiem wszytsko ok, powodzenia!!

kisiel924
    Guest

jak dla mnie to była kicha poprostu za mało wystawców jednym słowem MINIGIEŁDA

Cóż, nie mogłem przyjechać, ale mam nadzieję, że będę na następnej...

Ma ktoś Zdjecia Z gieldy jestem ciekaw jak to wygladało.

Pozdrawiam Pa

mam zdjecia :>

Uprawnienia umieszczania postów