-
Re: no i po gieldzie w Legnicy 13.03.2004
Nie bylo az tak tragicznie...
Na duzy szacunek zasluguja organizatorzy. Takie zdarzenie w tym regionie kraju, nie promowane przez zadna firme (IMHO) w takim wymiarze jest tak czy inaczej godne podziwu.
Mimo, ze w Swietochlowicach byl wiekszy asortyment sprzedawanych zwierzakow i wiele wiecej sprzedajacych, i najprawdopodobniej sie to nie zmieni, to uwazam, ze gielda byla udana.
"Pierwsze koty za płoty" i oby tak dalej !!!
-
FAkt, gdyby gielda byla rozreklamowana i przyjechaliby ci wszyscy, ktorzy mieli przyjechac, byloby ciekawiej. Ale nie bylo zle, mam nadzieje ze we wrzesniu bedzie juz z 3 razy tyle sprzedajacych i wiecej kupujacych
Ale i tak bylo fajnie, dla wiekszosci z nas byla to szansa na poznanie sie face to face
-
uhhh....a ja wlasnie wrocilem...
kurde...przez kochane PKP musialem marznac 3 h :[[[[
ale ostatecznie dojechalem...
było naprawde super na gieldzie
ale fakt,....sporo osob deklarowalo sie ze bedzie a tu ostatrecznie kicha...
-
daid - wez swojego skorpionka, znowu go pomecze :P:P:P
-
Niestety nie byliśmy w legnicy ale w Świętochłowiach będziemy na 100% ) Ja myśle ze i tak nalżą sią gratulacje organizatorom. Ważne, że wogóle to wypaliło i sporo terrarystów się spotkało.
-
Ja wlasnie tera wrucilem bylo Extra ;] tak jak inni pisali kupilem to co chcialem i jestem happy ;D
-
brakowało wezy.... ceny tych co były, były śmieszne:P .. wiec na wrzesien postaramy sie o dorosłe wezyki, na pewno ich nie zabraknie.... pozdrawiam...
-
To moja załoga wiśniowej sieny wygrała. Trasa z Trójmiasta na gielde była wyczerpująca fizycznie i finansowo. A minki nasze w ostatecznosci byly takie -> , bo 3/4 załogi nastawione było na więcej jaszczurek i płazy.. :/ Sama wycieczka była fajna i w efekcie mogłam się spotkać z kimś kim chciałam. Potem wsiąść w samochód i wlepiać oczy w asfalt przez kolejne jakieś 8 godzin.
-
-
jezeli kupiłeś tego toke, od młodego chłopaczka, to badz z siebie dumny... bo warto było... piekna samiczka i na dodatek oswojana.... sama radość!!
Uprawnienia umieszczania postów