Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Wystawa terrarystyczna w krakowie

Re: Wystawa terrarystyczna w krakowie

Terraria pięknie urządzone w 3 pomieszczeniach gatunki znane i raczej popularne. Organizatorzy mili i jak widziałem i słyszałem chętni do udzielenia odpowiedzi na wszelakie pytania.
    A co do nazwy "największa wystawa gadów i płazów w Krakowie" to były już w krakowie większe(no nie z tak pięknymi terrariami ale z większą ilościa gatunków gadów i owadów w tym równiesz jadowitych).
    NA WYSTAWĘ NAPEWNO IŚĆ WARTO A ZWŁASZCZA POCZĄTKUJĄCY TERRARYŚCI ABY ZOBACZYĆ JAK POWINNY WYGLĄDAĆ TERRA I ILE PRACY TRZEBA W TO WŁOZYĆ ABY NASI PODOPIECZNI CZULI SIĘ JAK U SIEBIE W"DOMU".

Wystawa ładna muszę przyznać, byłem dzisiaj. Jedynie co brakowało to żółwii, ale oprócz tego super.

_RegiuS_
    Guest

witam
    Co do nawiekrzej wystawy wydaje mi sie że nie ma co porównywac wystawy owadó do wystawy gadów. owady maja terra duzo mniejsze i wwiezej ich mozna zgromadzić bez wiekrzego kłopotu. Sa osoby w polsce ze wiecej maja w domu np. pajaków niz było tam na wystawie!!!

_RegiuS_
    Guest

witam
    Co do nawiekSZej wystawy wydaje mi sie że nie ma co porównywac wystawy owadóW do wystawy gadów. owady maja terraRIA duzo mniejsze i wiezej ich mozna zgromadzić bez wiekSZego kłopotu. Sa osoby w polsce którze maja wiecej w domu np. pajaków niz było tam na wystawie!!!

to ze wszystko wyglada tam lepeij niz na zdjeciach tego jestem pewien i pewien tez jestem tego ze tam "zwariuje" jak zobacze to wszystko na zywo a to juz niedlugo bo wybrac sie tam wybore i to jak najszybciej bede mogl Gratulacje dla organizatorow!!!

Przybyłem, zobaczyłem, się zachwyciłem )) Wystawa pierwsza klasa. Nic dodać nic ująć. Ładnego moluruska mieli (a nawet dwa)

Mam jeszcze jedno pytanie w jakich godzinach jest otwarta ta wystawa i czy ciagle jest otwarta???

Uprawnienia umieszczania postów