-
Re: Wystawa terrarystyczna w krakowie
Ja tam byłem już dość dawno i narazie było tylko jedno nie urządzone terra - moje Ale polecam. Całość będzie podzielona na różne pomieszczenia pod względem warunków (tropikalne i suche). Warto to zobaczyć!!!
-
Bylem wczoraj na Krowoderskiej, ludzie super sprawa takiej wystawy w Krk to jeszcze nie było.Napewno jeszcze nie raz sie tam zjawie!
Pozdro
-
Wrzućcie jakieś fotki z tej wystawy oki? Chciałbym to zobaczyć chociaż na zdjęciach.
-
Z wielką chęcią odwiedzimy wystawę w Krakowie
-
ja moge wrzucic zdjecia z wystawy ale nie wiem jak (
mam nawet fajne zdjecia
-
ZDJĘCIA WYSTAWY [OD SUŁKA]
-
Z tego co widzę bardzo fajne. Może mi się uda załapać na wystawę jak do babci pojadę, aha i odwiedze na 100% święty BIOFIL!!
-
Re: ZDJĘCIA WYSTAWY [OD SUŁKA]
no i nic więcej nie trzeba dodawać byłem pogladałem i jestem zachwycony. Tak właśnie powinny wygladac teraria dla naszych podopiecznych. a nie jak w wiekszosći ogrodów zologicznych. Gratuluje organizatorom. Wieniu dzieki!!
-
Ja jeszcze nie widziałem osobiście ale jak patrze na fotki to jestem pod dużym wrażeniem ) Gratuluje organizatorowi Wiesławowi Zawadowskiemu oraz jego dzielnej ekipe wspomagającej
-
Widzac takie komentarze nie pozaostaje nic innego jak tam pojechac i obadac to "cudo" ale widzac foty, to juz jestem pod wrazeniem, wiec szukam ludzi kto jedzie z zabrza lub okolic tam ??
Uprawnienia umieszczania postów