Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: Wystawa terrarystyczna w krakowie

Re: Wystawa terrarystyczna w krakowie

Ja tam byłem już dość dawno i narazie było tylko jedno nie urządzone terra - moje Ale polecam. Całość będzie podzielona na różne pomieszczenia pod względem warunków (tropikalne i suche). Warto to zobaczyć!!!

Bylem wczoraj na Krowoderskiej, ludzie super sprawa takiej wystawy w Krk to jeszcze nie było.Napewno jeszcze nie raz sie tam zjawie!
    Pozdro

wesoly grabarz
    Guest

Wrzućcie jakieś fotki z tej wystawy oki? Chciałbym to zobaczyć chociaż na zdjęciach.

Z wielką chęcią odwiedzimy wystawę w Krakowie

redknee
    Guest

ja moge wrzucic zdjecia z wystawy ale nie wiem jak (

mam nawet fajne zdjecia

Nook
    Guest

ZDJĘCIA WYSTAWY [OD SUŁKA]

wesoly grabarz
    Guest

Z tego co widzę bardzo fajne. Może mi się uda załapać na wystawę jak do babci pojadę, aha i odwiedze na 100% święty BIOFIL!!

Re: ZDJĘCIA WYSTAWY [OD SUŁKA]

no i nic więcej nie trzeba dodawać byłem pogladałem i jestem zachwycony. Tak właśnie powinny wygladac teraria dla naszych podopiecznych. a nie jak w wiekszosći ogrodów zologicznych. Gratuluje organizatorom. Wieniu dzieki!!

Ja jeszcze nie widziałem osobiście ale jak patrze na fotki to jestem pod dużym wrażeniem ) Gratuluje organizatorowi Wiesławowi Zawadowskiemu oraz jego dzielnej ekipe wspomagającej

Widzac takie komentarze nie pozaostaje nic innego jak tam pojechac i obadac to "cudo" ale widzac foty, to juz jestem pod wrazeniem, wiec szukam ludzi kto jedzie z zabrza lub okolic tam ??

Uprawnienia umieszczania postów