-
Re: Oddam Samca za pół kokonu. :)
A przy okazji specjalnie dalem taki temat. Żeby pokazać, że mody patrzą na temat a nie czytają treści wcześniej to bylo w dziale giełda :]
-
Hmm.. Otóż przytoczone argumenty całkowicie obalają twoją teze o bezsensowności tego zjawiska. Jeśli mam dwie możliwość - nie rozmnożyć samicy wcale z powodu braku samca albo rozmnożyć samice i część kokonu oddać włascicelowi kokonu - hmm... moj wybur jest chyba oczywisty...
P.S. otóż moderatorzy zaglądają do wątków w dziale giełdy, ostatnio edytowali nawet moje oferty ;-) Pozrdawiam.
-
Co jest w tym bezsensowego?Chyba lepiej wziąc samca i w razie ewentualnego sukcesu podzielic sie z kolegą ,niz bulic kupe siana na kupno samcow np.20gatunków rocznie.Samo dopuszczenie pająka to daleka droga do sukcesu,a pozatym nie chodzi o to zeby miec kupe pająków i sprzedawać je za psie pieniądze.Lepiej zostawić sobie mniej i zająć sie nimi odpowiednio,hodując przez kilka wylinek.Ale chyba nie każdy to rozumie
-
KoReXoN napisał(a):
> A przy okazji specjalnie dalem taki temat. Żeby pokazać, że
> mody patrzą na temat a nie czytają treści wcześniej to bylo w
> dziale giełda :]
>
A skad Ty mozesz wiedziec czy mod nie patrzył na ten temat ;P ?, ja patrze na 95% postów na forach giełda.
-
dla wszystkich jak widac to ma sens, tylko autora to smieszy, swiadczy to o jego poziomie - zachlannosci i sam nie wiem o czym
samce nie zawsze sa tansze od samic, moze i tak sie u nas przyjelo, gdyby samic i chcacych mnozyc pajaki bylo wiecej samce nabralyby wartosci
naprawde lepiej wypozyczyc samca za czesc kokonu, obie strony tylko na tym zyskuja!!
-
Wiesz,KoReXoN rozmnożył ch.cyanopubescens i juz jest maczo grande el pajonkos
Nie ma to jak własne poczucie ze juz zrobiło sie dużo i mozna udzielac porad.Lekcja pokory i tak przyjdzie z czasem bo każdy ją przechodzi,czy mu sie to podoba czy nie.
Skoro go to bawi to życze powodzenia i dalszych sukcesów.
Uprawnienia umieszczania postów