Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Sympozjum terrarystyczne PST

Sympozjum terrarystyczne PST

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na pierwsze organizowane przez Polskie Stowarzyszenie Terrarystyczne sympozjum. Odbędzie się ono w Warszawie w dniu 20.03.2004 r. Wykłady i dyskusje rozpoczną się o godz. 11.00 i będą trwały do wieczora. Po części oficjalnej planowane jest spotkanie integracyjne.

Szczególowe informacje:
    na stronie głównej www.terrarium.com.pl
    oraz na nowej stronie PST: www.pst.org.pl

Grzegorz Duniec PST (Fryta)

Nook
    Guest

Re: Sympozjum terrarystyczne PST

Na pewno zawitam w stolicy, również w celach turystycznych, milo będzie zobaczyć stare twarze i poznać nowe osoby, i oczywiście posłuchać wykładów co jest właściwie głównym atutem tego spotkania. Do zobaczenia w Warszawie!

Dodi
    Guest

Postaram się zawitać w stolicy w celu wyjasnienia kilku kwesti np . giełdy w Łodzi
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

Dobrze Witek dogadaj im bo wiele kwesti jest w sprawie polskiej terarystyki przemilczanych, a inne są wyolbrzymiane przez osoby i organizacje chetne zysku i rozgłosu.

Myśle że 20 marca wielu ciekawych ludzi z całej Polski zjedzie się do Warszawy. Czeka nas ciekawe wydarzenie terrarystyczne i zapewne niezła biba po sympozjum :>

ja powinienem być na 90 % mam nadzieje ze dowiem sie czegoś konkretnego o pst a nie tylko jakie sciaga składki )) pozdrawiam i do zobaczenia .

A cóz Witku chcesz powiedziec o gieldzie w Lodzi?:-)
    Chyba sie zjawie tylko po to by tego posluchac:-)

Paganus
    Guest

Grzesiek a ty jedziesz na ta giełde ? zabrał bym sie z toba i zuce troche na wache do pojazdu :P

Niestety na 99% nie będe mógł przyjechać (ktoś musi zostać w sklepie, a qmpel ma niestety tego dnia ważny egzamin). A wybierałem się od ponad miesiąca. Zawsze mogą jeszcze przenieść lub odwołać egzamin, ale szanse są raczej niewielkie. . Bardzo chciałbym pojechać. Zobaczymy. Może sie uda...

Mam pytanko czy to sympozjum jest dla każdego czy tylk członków pst ?????
    I czy są jakieś opłaty za wstęp czy coś takiego??
    pzdr.

Uprawnienia umieszczania postów