Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: wystawa ptaszników w zielonej górze???

wystawa ptaszników w zielonej górze???

Czy będą się odbywały jakieś wystawy związane z ptasznikami w Zielonej Górze( w tym roku:])?? Pamietam jak byłem mały była taka wystawa w centrum biznesu. Naprawdę ładne były pająki i skorpiony, ale wtedy jeszcze nie znałem sie na futrzastych pajakach.

MataManX
    Guest

Re: wystawa ptaszników w zielonej górze???

fajnie by było jakby coś takiego zrobili na naszym terrarystycznym biegunie

ta wystawa była jakieś 6 lat temu- miałem wtedy 15 lat- już wtedy jarałem się ptasznikami- niestety od tamtej pory byłem jeszcze na jednej w Zakopanem- też dawno temu- przydała by się taki impreza znowu...

zapraszam do zamku w KSIĄŻU koło Wałbrzycha!!
    organizuje tam wystawe

[RED-689]
    Guest

Jak zalatwisz tani hotel to moze sie nad tym zastanowie Kiedy to ma byc? GHmmm.. w sumie dziewczyna ma za jakis czas 2tyg wolnego (ja ostatnio ciagle) wiec moze bym i o tym pomyslal.

vorax a kiedy bedziesz robił tą wystawe

Vorax, robisz ja z Wojtkiem i Dareckim, czy sam... ? Bo Wojtek tez cos mial robic, ale moze nie tam

Heh... pamietam czasy tej wystawki :> Jezli to bylo 6 lat temu to mialem ekm 11 lat ale rowniez bylem w srodku i mam pamiatkowe zdjecie ze smithi na rekach.(chyba, na zdjeciu kiepsko widac a srednio pamietam szczegoly) Pozdro dla wszystkich terrarystow z ZG.

Uprawnienia umieszczania postów