Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: SZCZECIN wystawa terrarystyczna????

SZCZECIN wystawa terrarystyczna????

słyszał ktoś o wystawie egzotycznej w Szczecinie, w najblizszym czasie? dokładny termin organizatorzy itd....

Pozdrawiam
    Serpent

Ps. osoby wiedzące coś na ten temat proszę o info osób niewiedzących nie proszę....

Re: SZCZECIN wystawa terrarystyczna????

Nawet nie wiecie jak sie ciesze. Mieszkam pod Szczecinem jestem tam bardzo czesto. Zachodniopomorskie to zadupie terrarystyczne. A porownywac go z Wroclawiem, czy slaskiem to nawet nie ma co. Musze przyznac ze jak wejde na ta wystawe to bede siedzial az do jej zakonczenia. Jezeli to jest prawda to juz sie nie moge doczekac))))))))))))))))))))))))))))))))

ma byc wystawa ptaszników ale jeszcze niewiem kiedy bo niemoge sie dodzwonic do organizatora

od wtorku do piątku. Od godziny-nie wiem jakiej- do 16.00
    wstep o ile dobrze pamietam 8 zł.
    nie mozna przyjsc z wlasnymi gadzinami, nie mozna nic kupic- jak narazie- tak powiedziala mi pani z informacji

A więc byłem widziałem i opowiem. Jak dlamie ta wystawa (terrarystyczna) to jest bez rewelacji wiecej gadow chyba jest w zoologicznym u niedzielskich na ulotce napisal ze beda modliszki patyczaki gady płazy
    A tam z gadów anolis kubański ,gekon toke, 4 legwany zielone, wąż zbożowy, boa i wiecej nie pamietam, z patyczaków to tylko patryczak rogaty jeden straszyk kolczsty hehe tzn pół straszyka cos go musiało zjesc tylko co?? chyba nie patyczak Psalmopoeus cambridgei modliszek sztuk 0 , z pajeczaków smithi albopilosum jeden z aviculari i psalmopoeus cambridgei i 4 imperatorki to chyab tyle z wystawy terarystycznej. Na akwarystycznej miały byc rekiny a tam lipa niema moze tez cos je zjadło. Kilka plaszczek 3 małe mureny i kilka kolorowych rybek fajne niektóre np. Nemo . I to tyle o wielkie4j wystawie akwarystyczno terrarystyczno w Szczecinie
    bilety w cenie ulgowy 8 normal 10

Uprawnienia umieszczania postów