Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 64

Wątek: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

eh fłaszywa skromnośc, częsta cecha autorytetów ;-)

pogadaj z Meg!

No wkońcu się odezwałaś! super! to stara ekipka w komplecie, a ile nowych twarzyczek

Ja też się za Wami stęskniłam i chętnie poznam nowe twarze, ale dalej nie wiem dokładnie gdzie się spotykamy i o której.

Do Niki

Oj Agnieszka... Wszystko jest napisane wyżej, spotkanie odbywa się 28 lutego od godziny 16:00 (ja będe wcześniej, bo musze dopełnić formalnosci związanych z zamówionym stolikiem), w baro-kawiarni "Za kulisami". Kanjpa jest zlokalizowana na ulicy Teatralnej w Katowicach, ulica ta zaczyna się na rynku głównym w katowicach, po lewej stronie teatru śląskiego, knajpa jest z 30 metrów dalej po lewej stronie, ty idąc od "gwiazd" przechodzisz koło WNS-u UŚ, i kierujesz się do rynku, knajpa jest (od twojej strony, na teatralnej po prawej stronie przed Zusem)

P.S. ja po tym opisie nie trafisz to dzwoń ;-)

Ha, Ha a mapke mozna dostac . Żartuje teraz napewno trafię, tylko ta 16 to troche wczas, ale bede napewno o ewentualnym spóźnieniu poinformuje organizatora.

Najwyżej przyjdziesz jak my już będziemy po paru...coca colach :-))) Co z Sebem ?

Rozmawiałem z żoną Seby, twierdzi Ona że Sebastian napewno nie przepuści takiej okazji, wg stanu mojej wiedzy na dziś dzień i opowieści żony Seby, będą oboje ;-)

Stolik zamówiony od 16, pytajcie w barze o rezerwowoany stolik, bo to będzie pewnie gdzieś z tyłu knajpy, ja chyba będe pierwszy, ci ci wiedzą jak wyglądam niech szukają mnie wzrokiem, ew. fotka jest w profilu ;-)

Przy okazji spotkania moge zalatwic troszke rzeczy z EXO-TERRA, mysle ze w przystepniejszych cenach niz w sklepach, zamowienia na mail przyjmuje do srody.
    Pozdrawiam LK

Uprawnienia umieszczania postów