Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

Witam widze ze grono sie powieksza, bedzie to mozna nazwac I Walnym Zgromadzeniem Legwaniarzy Slaska :-)))) w skrocie WZLS :-)))). Moze by trza jakas sale kongresowa wynajmowac bo knajpka moze nas nie pomiescic.

Pozdrawiam LK

I licze ze Meg sie tez pojawi, chcialbym wkoncu poznac naszego nowego moderatora i ta tepicielke lenistwa i braku doczytania Faq-a :-)))))

Loktok, to juz nie tylko legwaniarze, to także ptasznikarze, weżarze itp... ;-)

fajne słowo "wężarze" ;-)

czy ty te próbki kału potrzebujesz tylko od legów? czy inne gady też wchodzą w gre?

hmm Legwaniarzy.... nie tylko beda legwaniarze!!!

no właśnie nie tylko, np z darkiem sobie pogadam o lampartach, nie wiem czy sobie nie sprawie kolejnych jaszczur, Seba myślał o kamku, są szansę na fajen spotkanie ;-)

Wiadomość od Sebastiana (Seb)

seby nie ma w domu przyjedzie w czwartek, ale rozmawiałem na gg z jego żoną i zapewniła mnie że Seba takiej okazji nie przepuści ;-)

i ona pewnie też nie

czyli tak z 20-24 osoby się szykują ;-)

no wlasnie jeszcze troceh i trzeba bedzie sie postarac o jakis wiekszy lokal

pozdrawiam
    Dariusz Woźniak

Re: Wiadomość od Sebastiana (Seb)

No to super ! Rysiek (legwaniarz) :-)))))))))))

natomiast Meg marudzi coś o odległosci i czasie, ale obiecała się postarać ;-), Rysiu spróbuj ty ja namówić ;-) co autorytet to autorytet ;-D

Melduje swoją obecność duszą i ciałem. Napiszcie tylko dokładnie o której godzinie i gdzie jest ta knajpa.

Korsakow skończ już z tym autorytetem ;~/ . Będzie Pan Brachaczek - to autorytet. Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Miło Nika, że się odezwałaś i będziesz .

Uprawnienia umieszczania postów