-
Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)
Witam widze ze grono sie powieksza, bedzie to mozna nazwac I Walnym Zgromadzeniem Legwaniarzy Slaska :-)))) w skrocie WZLS :-)))). Moze by trza jakas sale kongresowa wynajmowac bo knajpka moze nas nie pomiescic.
Pozdrawiam LK
I licze ze Meg sie tez pojawi, chcialbym wkoncu poznac naszego nowego moderatora i ta tepicielke lenistwa i braku doczytania Faq-a :-)))))
-
Loktok, to juz nie tylko legwaniarze, to także ptasznikarze, weżarze itp... ;-)
fajne słowo "wężarze" ;-)
czy ty te próbki kału potrzebujesz tylko od legów? czy inne gady też wchodzą w gre?
-
hmm Legwaniarzy.... nie tylko beda legwaniarze!!!
-
no właśnie nie tylko, np z darkiem sobie pogadam o lampartach, nie wiem czy sobie nie sprawie kolejnych jaszczur, Seba myślał o kamku, są szansę na fajen spotkanie ;-)
-
Wiadomość od Sebastiana (Seb)
seby nie ma w domu przyjedzie w czwartek, ale rozmawiałem na gg z jego żoną i zapewniła mnie że Seba takiej okazji nie przepuści ;-)
i ona pewnie też nie
czyli tak z 20-24 osoby się szykują ;-)
-
no wlasnie jeszcze troceh i trzeba bedzie sie postarac o jakis wiekszy lokal
pozdrawiam
Dariusz Woźniak
-
Re: Wiadomość od Sebastiana (Seb)
No to super ! Rysiek (legwaniarz) :-)))))))))))
-
natomiast Meg marudzi coś o odległosci i czasie, ale obiecała się postarać ;-), Rysiu spróbuj ty ja namówić ;-) co autorytet to autorytet ;-D
-
Melduje swoją obecność duszą i ciałem. Napiszcie tylko dokładnie o której godzinie i gdzie jest ta knajpa.
-
Korsakow skończ już z tym autorytetem ;~/ . Będzie Pan Brachaczek - to autorytet. Pozdrówko! Rysiek
Ps. Miło Nika, że się odezwałaś i będziesz .
Uprawnienia umieszczania postów