-
Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)
Meg, zapraszamy ! Nocleg się znajdzie ;-))) R&G
-
z ewentualnym noclegiem nie ma problemu, zapraszamy
-
pytałem dzisaj o stolik w "za kulisami" da się załwatwić, a kanjpa jest 5 minut drogi od dworca PKP, czyli impreza szykuje się wspaniała
-
na 90 % powinienem sie pojawic
-
a to ja tez sie zjawie tylko o ktorej?
pozdrawiam
Dariusz Woźniak
-
myśle że start na godz 16:00 koniec.... kto wie...
-
Jak tylko dozyjemy to tez sie pojawimy... Mysle, ze 16:00 to dobra godzina na rozpoczecie imprezy. Korsakow jestes pewien, ze jeden stolik starczy na bande terrorystow??
-
Yo!!!
Jesli chodzi o 28 to na 90% bede Nie wiem jeszcze na ktora godz uda mi sie dotrzec (moge pracowac) ale powinienem sie zjawic ))
-
Ja też przyjadę. Chętnie was wszystkich poznam.
-
Czyli skład imprezy na dzień dzisiejszy ;-)
Boas, Marlbro (90% ), Fatman (z małżonką rozumiem), Kafares (zgłosił się na maila), Dark, Papec7 (90% ), Rysiek, Loktok, KORSAKOW, Gadzinka (domyślam się ża przyjdzie), Mysza1983, Morda, Kuba17, Nokeg, Diabolo
pozatym jeśli przyjdzie Barchaczek to przyjdzie Plucik a jak przyjdą oni dwaj to wpadnie Vorax ;-)
Meg11 co z tobą, zapraszamy serdecznie, przyprowadzenie z dworca, nocleg i odprowadzenie na dworzec (chyba że autkeim przyjedziesz) jest w ramach zaproszenia, wpadnij tak żałowałaś giełdy, masz szansę nadrobić
Pozatym co w wami:
- NIKA (zasługujesz na nagane za brak kontaktu, chyba będe sie z tobą kontaktował listami zostawionymi za wycieraczką forda ;-) )
- Seb co z tobą, też 0 kontaktu
Czekam na dalsze zgłoszenie na dziś dzień około 18-22 osób nieźle ;-)
Uprawnienia umieszczania postów