-
Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)
eh fłaszywa skromnośc, częsta cecha autorytetów ;-)
pogadaj z Meg!
-
No wkońcu się odezwałaś! super! to stara ekipka w komplecie, a ile nowych twarzyczek
-
Ja też się za Wami stęskniłam i chętnie poznam nowe twarze, ale dalej nie wiem dokładnie gdzie się spotykamy i o której.
-
Do Niki
Oj Agnieszka... Wszystko jest napisane wyżej, spotkanie odbywa się 28 lutego od godziny 16:00 (ja będe wcześniej, bo musze dopełnić formalnosci związanych z zamówionym stolikiem), w baro-kawiarni "Za kulisami". Kanjpa jest zlokalizowana na ulicy Teatralnej w Katowicach, ulica ta zaczyna się na rynku głównym w katowicach, po lewej stronie teatru śląskiego, knajpa jest z 30 metrów dalej po lewej stronie, ty idąc od "gwiazd" przechodzisz koło WNS-u UŚ, i kierujesz się do rynku, knajpa jest (od twojej strony, na teatralnej po prawej stronie przed Zusem)
P.S. ja po tym opisie nie trafisz to dzwoń ;-)
-
Ha, Ha a mapke mozna dostac . Żartuje teraz napewno trafię, tylko ta 16 to troche wczas, ale bede napewno o ewentualnym spóźnieniu poinformuje organizatora.
-
Najwyżej przyjdziesz jak my już będziemy po paru...coca colach :-))) Co z Sebem ?
-
Rozmawiałem z żoną Seby, twierdzi Ona że Sebastian napewno nie przepuści takiej okazji, wg stanu mojej wiedzy na dziś dzień i opowieści żony Seby, będą oboje ;-)
-
Stolik zamówiony od 16, pytajcie w barze o rezerwowoany stolik, bo to będzie pewnie gdzieś z tyłu knajpy, ja chyba będe pierwszy, ci ci wiedzą jak wyglądam niech szukają mnie wzrokiem, ew. fotka jest w profilu ;-)
-
Przy okazji spotkania moge zalatwic troszke rzeczy z EXO-TERRA, mysle ze w przystepniejszych cenach niz w sklepach, zamowienia na mail przyjmuje do srody.
Pozdrawiam LK
-
Uprawnienia umieszczania postów