Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 64

Wątek: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

Jesli chodzi o mnie to piatek i sobota odpadaja na 100% no moze sobota na 85. Co do niedzieli to predzej lecz nie moge obiecac ze bede. A bardzo chcialbym sie z Wami spotkac, zalujcie ze nie byliscie na ostatnim spotkaniu bylo wieczorno-nocno-poranne i wszystko byloby naprawde super gdyby nie ten bol glowy rano ))))))) jak bede wiedzial na 100% to sie odezwe.

gadzina_77
    Guest

Marblo ja tez mile wspominam nasze spotkanie :-) ja bolu glowy nie mialam! Ja moge byc w piatek albo w sobote, niedziela odpada, mam urodziny i rodzinka sie zwali

jak niezapomne to bede ale pasuje mi tylko piatek lub sobota

NOWA PROPOZYCJA TERMINU SPOTKANIA

a w kolejną sobotę? tj 28 lutego? komu pasuje bo widze że w ten weekend to się nie pogodzimy

Re: NOWA PROPOZYCJA TERMINU SPOTKANIA

Mi 28 pasuje... Co do poprzedniego spotkania ? No cóż, jak Marblo pił sok z czarnej porzeczki zamiast piwka na które go po spotkaniu zaprosiłem...To wiele wyjaśnia :-))) Pozdrówko! Rysiek

Re: NOWA PROPOZYCJA TERMINU SPOTKANIA

Od niedzieli 22 lutego ustalajcie terminy jak chcecie. Ja się dostosuję. Rysiek

to moze jeszcze ja wpadne?

28 chyba mi tez pasuje, wiec bedena 95% bo tak daleko w przyszlosc to ja nie wybiegam :-)))

Pozdrawiam LK

ale niewybiegając tak daleko wszyscy są zajęci, czyli termin spotkania 28 luty! ludzie wpisywać się, Fatman, Seb, Nika, Marlbro, Gadzinka co z wami? Vorax zapraszamy ;-)

to może i ja bym się wybrała..
    widzę, że doborowe towarzycho się szykuje

Uprawnienia umieszczania postów