-
Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)
Jesli chodzi o mnie to piatek i sobota odpadaja na 100% no moze sobota na 85. Co do niedzieli to predzej lecz nie moge obiecac ze bede. A bardzo chcialbym sie z Wami spotkac, zalujcie ze nie byliscie na ostatnim spotkaniu bylo wieczorno-nocno-poranne i wszystko byloby naprawde super gdyby nie ten bol glowy rano ))))))) jak bede wiedzial na 100% to sie odezwe.
-
Marblo ja tez mile wspominam nasze spotkanie :-) ja bolu glowy nie mialam! Ja moge byc w piatek albo w sobote, niedziela odpada, mam urodziny i rodzinka sie zwali
-
jak niezapomne to bede ale pasuje mi tylko piatek lub sobota
-
NOWA PROPOZYCJA TERMINU SPOTKANIA
a w kolejną sobotę? tj 28 lutego? komu pasuje bo widze że w ten weekend to się nie pogodzimy
-
Re: NOWA PROPOZYCJA TERMINU SPOTKANIA
Mi 28 pasuje... Co do poprzedniego spotkania ? No cóż, jak Marblo pił sok z czarnej porzeczki zamiast piwka na które go po spotkaniu zaprosiłem...To wiele wyjaśnia :-))) Pozdrówko! Rysiek
-
Re: NOWA PROPOZYCJA TERMINU SPOTKANIA
Od niedzieli 22 lutego ustalajcie terminy jak chcecie. Ja się dostosuję. Rysiek
-
to moze jeszcze ja wpadne?
-
28 chyba mi tez pasuje, wiec bedena 95% bo tak daleko w przyszlosc to ja nie wybiegam :-)))
Pozdrawiam LK
-
ale niewybiegając tak daleko wszyscy są zajęci, czyli termin spotkania 28 luty! ludzie wpisywać się, Fatman, Seb, Nika, Marlbro, Gadzinka co z wami? Vorax zapraszamy ;-)
-
to może i ja bym się wybrała..
widzę, że doborowe towarzycho się szykuje
Uprawnienia umieszczania postów