-
Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)
kurcze robi się ciekawie....
-
No skoro Korsakow juz tak zareklamowal moja obecnosc to tylko dla formalnosci dopisze ze ja tez bede, jak zwykle przy okazji prosilbym o kal waszych pupili do moich skromnych badan
Pozdrawiam LK
-
Ja może wpadne jeśli będe miał czas...
-
No my oczywiscie bedziemy na 100%.
-
ja bym sie na to pisal
co do knajpy nie mam pomyslu
-
ZMAINA TERMINU
Nowy termin spotkania to piątek 20.02, dzień wcześniej niż planowano. Wpisujcie się ludzie
-
Re: ZMAINA TERMINU
Mnie w piatek 20-tego napewno nie bedzie, mi pasuje jedynie sobota albo niedziela
Pozdrawiam LK
-
Chętnie tam wpadne jak nie zapomne, moja zaawansowana skleroza jest okropna ;-). I w końcu nie wiem czy to jest 20 czy 21 i gdzie jest ta knajpa na rynku, może odezwie sie ktoś na gg :-).
-
Nie chcę robić zamieszania i ze względu na mnie nie zmieniajcie terminu ;-( W sobotę nie mogę być obecny. Nie wiem jak Marblo. Rozmawiałem o tym z Fatmanem, wie o co chodzi. Mogę być w piątek, ale loktok nie może. Mogę być w niedzielę i cały następny tydzień mam również do dyspozycji . Pozdrawiam! Rysiek
-
No to mysle ze moze ta niedziela bedzie lepsza i przeniesmy to na niedziele najwyzej nie bedzie mozna tak bardzo zaimprezowac tylko posiedzimy kulturalnie przy piwku :-))))
LK
Uprawnienia umieszczania postów