Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 64

Wątek: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

Re: KATOWICE - KOLEJNE SPOTKANKO ;-)

kurcze robi się ciekawie....

No skoro Korsakow juz tak zareklamowal moja obecnosc to tylko dla formalnosci dopisze ze ja tez bede, jak zwykle przy okazji prosilbym o kal waszych pupili do moich skromnych badan

Pozdrawiam LK

Ja może wpadne jeśli będe miał czas...

No my oczywiscie bedziemy na 100%.

ja bym sie na to pisal

co do knajpy nie mam pomyslu

ZMAINA TERMINU

Nowy termin spotkania to piątek 20.02, dzień wcześniej niż planowano. Wpisujcie się ludzie

Re: ZMAINA TERMINU

Mnie w piatek 20-tego napewno nie bedzie, mi pasuje jedynie sobota albo niedziela

Pozdrawiam LK

Chętnie tam wpadne jak nie zapomne, moja zaawansowana skleroza jest okropna ;-). I w końcu nie wiem czy to jest 20 czy 21 i gdzie jest ta knajpa na rynku, może odezwie sie ktoś na gg :-).

Nie chcę robić zamieszania i ze względu na mnie nie zmieniajcie terminu ;-( W sobotę nie mogę być obecny. Nie wiem jak Marblo. Rozmawiałem o tym z Fatmanem, wie o co chodzi. Mogę być w piątek, ale loktok nie może. Mogę być w niedzielę i cały następny tydzień mam również do dyspozycji . Pozdrawiam! Rysiek

No to mysle ze moze ta niedziela bedzie lepsza i przeniesmy to na niedziele najwyzej nie bedzie mozna tak bardzo zaimprezowac tylko posiedzimy kulturalnie przy piwku :-))))

LK

Uprawnienia umieszczania postów