-
Lega dorosłego (4lata) z papierami +dodatki na...
Witam
Kto jest starym forumowiczem znać mnie może z działu z Legami ...
Zresztą fotka mojego smoka do dziś jest na głównej stronie TCP i w galerii tapet.
Niestety sprawy zawodowe nie pozwalają mi się odpowiednio nim zająć więcej jestem w delegacji niż w domu i żal zaczyna mi się go robić więc postanowiłem jako że nie potrafie go sprzedać bo nawet nie potrafił bym go wycenić to może na zasadzie wymiany na coś ..... najlepiej zaproponujcie. Do tego jak ktoś jest na poważnie zainetersowany mogę dołozyć taki sprzet jak nawilżacz powietrza , świetlówka (4mies 120cm), specjalistyczna oprawka do świetlówek terrarystycznych ARCADIA na luźnym przewodzie.
Oczywiście najbardziej bym był zadowolony jak by to był ktoś z okolic śląska tak co bym miał możliwość pilnowania że jest mu dobrze !!
Leg jest całkowicie spokojny można go swobodnie dotykać nie jest typem nerwicowca :-) co może potwierdzić kilka osówb z forum Legowego ....
oki jak by co prosze o kontakt najlepiej na 604-507-067 lub GG3699712 ale od wtorku jestem w trasie tak że ...
-
Re: Lega dorosłego (4lata) z papierami +dodatki na...
jestem zainteresowany, chcesz regiusa samca 80 cm?
lega mogę odebrac w swietochłowicach na giełdzie potrzebuje samca do mojej samiczki
Uprawnienia umieszczania postów