Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: A MOŻE BY TAK W TORUNIU!?

A MOŻE BY TAK W TORUNIU!?

W zasadzie to nie jest propozycja urządzenia zlotu pajęczarzy w Toruniu, a zapoznania się z miejscowymi hodowcami. Co do tego pierwszego to nie mam takich możliwości, żeby samemu, lub z kimś taką imprezę urządzić, ale jeśli ktoś jest chętny to ja z dziką chęcią się przyłączę i pomogę w organizacji jak tylko będę mógł.
    Otóż jestem noobem z Torunia (konkretnie ze Skarpy) i chciałbym poznać pajęczarzy z mojego miasta i okolic w celach raczej oczywistych^.^ Z osób które narazie znam mogę wymienić MaJsTrA (hi Jacek), Simoona (odezwij się chłopie^^) i Boogiego, którego nie znam osobiście, a tylko ze słyszenia. To cały Toruń Team jaki znam/o jakim słyszałem, a przecież w ponad 100 tys mieście napewno jest więcej hodowców tych wspaniałych zwierzaków.

Moje namiary to:
    mail - otaku.poczta@pf.pl
    gg - 3496826
    koma - 601 897 547
    www - www.ptaszniki.kgb.pl

Otaku

Re: A MOŻE BY TAK W TORUNIU!?

Zgadzam sie z toba.Nawet nie tylko pajeczarzy ale w ogole terrarystow.Z checia pomoge cos zorganizowac. Pozdrawiam

joł nygas mete będzie gdzie zrobić.. no i tanie wino się załatwi peace maggots =:]

Hehe lol^.^ No to MAjStER nam już metę załatwił dołożymy się chłopakowi do winka i możemy robić ten zlot^^

Otaku

PS
    niech żyje nam towarzysz Stalin co usta brudne ma od spalin^^

Ja jestem z Torunia i jakbyscie zgarnęli również hodowów straszyków to z chęcią bym się zjawił. Z tego co wiem Boogi też ma te owady - widzieliśmy się ostatnio.

boogi ma ich nawet sporo.. ostatnio też chrząszcze...

torun jest ponad 200 tys. miastem :P

MAjStER zna Boogiego - ja nie :P Tak Toruń to 200 tys miasto, ale nie wolno nam zapominać że to 200 tys zadupie, a liczba mieszkańców wcale tego nie zmienia -___- Ja mam stały kontak z Simooonem - oby tak dalej - ludzie odzywajta się musimy sobie tą pajęczą mafię jakoś ***** zorganizować!!!

Otaku

jeśli wolisz piękne nowoczesne miasta z wieloma hipermarketami(jak np. bydgoszcz), a nie zadupia z cudownymi zabytkami i lokalami, to Twoja sprawa.. adam.. kup sobie pająka, to będziesz mógł przystąpić do mafii :]

Oj MAjStERku widzę, że mnie źle zrozumiałeś. Ja KOCHAM TORUŃ!!! (choć może z mojej poprzedniej wypowiedzi można było tego nie wywnioskować :P ) Tylko chciałbym, żeby nasze "miasteczko" się troszkę rozwineło! Nie lubię Bydzi. Miasta o pochodzeniu industrialnym nie ma co porównywać do Torunia. Toruń to stanowi klasę sam w sobie jeśli chodzi o zabytki, kulturę, architekturę, historię itd. itp. Nawet jeśli miałbym wybierać pomiędzy zamieszkaniem w Wa - wie i Toruniu, to na 101% wybrałbym to 2 rozwiązanie! Jednak bardzo mnie boli to, że w ostatnich latach tak wspaniałe miasto jak Toruń się nie rozwija. Dlatego właśnie odnoszę się do swojego rodzinnego miasta per zadupie. Przytłacza mnie myśl, że niedługo może wchłonąć nas Bydgoszcz. Jeżeli nie będziemy się rozwijać, to w przyszłości zostaniemy TYLKO kolejnym przedmieściem Bydgoszczy i każdy zapomni o Toruniu i jego wspaniałej historii.

Otaku

PS wiem co mówię jestem świeżo po wycieczce do stolicy - zupełnie mi się tam nie podoba - tylko sklepy fajne ^^

Uprawnienia umieszczania postów