-
Co powiecie na spotkanie? [Zabrze]
Jak w temacie. Proponuje spotkanie przy piwku :-) Proponuje Zabrze, 17. 01. Dajcie znac co o tym sadzicie.
-
Re: Co powiecie na spotkanie? [Zabrze]
a czy ja tez mogłbymbeyc zaproszon, mnie podoba sie pomysł spotkania na śląsku, tak ich mało, a nasze hobby sie rozwija , ciekawe czy znajdzie sie wiecej chetnych na browarka, napisz tylko gdzie w zabrzu
pozdrawiam PAWEŁ
-
Siemka jesli nic mi nie wypadnie to moge byc
-
Jasne! Czym wiecej ludzi tym przyjemniej :-) Co do miejsca to musimy sie dogadac. Najlepiej byloby umowic sie np. na 18 przed wejsciem do Platana (mam nadzieje ze kazdy wie gdzie to jest) od strony teatru. Dajcie znac co o tym sadzicie.
-
18.00 to chyba za późno. Nie lepiej tak o 16.00. Pisaliśmy o spotkaniu na priva, więc czekam co inni na to. Może na gg im wysłać info ? Nika,Korsakow,Seb,Fatman,Loktok co z Wami ? Kto jeszcze chce się dołączyć. Może inny termin, jeśli ten nie pasuje? Pozdrówko! Rysiek
-
Ja bardzo chętnie się zjawię, nie wiem tylko czy zdążę bo muszę dojechać z Bielska Białej (mam zajęcia na uczelni).
Może lepiej w Katowicach, wtedy było by łatwiej dojechać innym, ale to taka luźna propozycja.
-
kto o 16 chodzi na piwo?!?
-
Jasne, ze moze byc 16, dluzej posiedzimy :-)
-
-
Ja niestey w ten weeken siedze w szkoleniach, przykro mi, pokute odbiegam na następnym spotkaniu (pod warunkeim że będą biegać też Śeb i Nika)
Uprawnienia umieszczania postów