Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: spotkanie w Płockim ZOO

spotkanie w Płockim ZOO

witam all!!! Brakus rzucił pomysł na spotkanie w zoo, ale jak widac nie ma zbyt wielu chętnych. Spotkanie bez zoo-bowiązań (czyt. odczytów, wykładów) zaplanowane jest na 25,01,2004r. o godz. 12:00 co do miejsca spotkania to chyba najlepiej przed samym ogrodem zoologicznym. Chętni proszeni są o wpisywanie sie pod tym postem!!!! Pozdrawia inneczasiorki
    po przechadzce po zoo, mile widziane jest dalsze pogawedkowanie przy kawie i innych napojach w jakimś przyjemnym lokalu.

karol21
    Guest

Re: spotkanie w Płockim ZOO

Zapraszam serdecznie do naszego pięknego płockiegp grodu. Naprawdę świetna okazja żeby pooglądać najlepiej urządzone, i obfitujące w ciekawe gatunki gadów herpetarium w naszym kraju. Do zobaczyska

Zgłaszam swoiją obecność na 99%

Marcin .P
    Guest

Cześc troszke mi nie pasuje 25.I.04 r bo mam zaliczenia ale sprubuje się wyrwać mam nie daleko więc pewnie się pokaże na 80 % będe wkońcu to najlepsza okazja żeby poznać reszte ( dziwaków )z moich okolic .

POZDRAWIAM

Jestem za!!!!!!!!!!!!!!! Do zobaczenia 25 w niedziele w ZOO będe na 100% (oczywiście jeśli mi coś nie wypadnie ale myśle że nie więc się stawie poznać brać terrarystyczną).

Myra
    Guest

no ja też na 99% będę

Możliwe, że też się zjawię, ale nic nie obiecuję.

Niedawno myślałem o wypadzie to Płocka... 25.stycznia będzie dobra okazja. Sądzę, że się zjawię.

Witam....ja tez bym chetnie wpadl.....ale tak jak Marcin P. mam zaliczenia.....ten termin jest na 100%???

Marcin .P
    Guest

ja bede na 100% , ale tylko na 1.5- 2,5 godzinki
    Do zobaczenia

Uprawnienia umieszczania postów