-
spotkanie w Płockim ZOO
witam all!!! Brakus rzucił pomysł na spotkanie w zoo, ale jak widac nie ma zbyt wielu chętnych. Spotkanie bez zoo-bowiązań (czyt. odczytów, wykładów) zaplanowane jest na 25,01,2004r. o godz. 12:00 co do miejsca spotkania to chyba najlepiej przed samym ogrodem zoologicznym. Chętni proszeni są o wpisywanie sie pod tym postem!!!! Pozdrawia inneczasiorki
po przechadzce po zoo, mile widziane jest dalsze pogawedkowanie przy kawie i innych napojach w jakimś przyjemnym lokalu.
-
Re: spotkanie w Płockim ZOO
Zapraszam serdecznie do naszego pięknego płockiegp grodu. Naprawdę świetna okazja żeby pooglądać najlepiej urządzone, i obfitujące w ciekawe gatunki gadów herpetarium w naszym kraju. Do zobaczyska
-
Zgłaszam swoiją obecność na 99%
-
-
Jestem za!!!!!!!!!!!!!!! Do zobaczenia 25 w niedziele w ZOO będe na 100% (oczywiście jeśli mi coś nie wypadnie ale myśle że nie więc się stawie poznać brać terrarystyczną).
-
-
Możliwe, że też się zjawię, ale nic nie obiecuję.
-
Niedawno myślałem o wypadzie to Płocka... 25.stycznia będzie dobra okazja. Sądzę, że się zjawię.
-
Witam....ja tez bym chetnie wpadl.....ale tak jak Marcin P. mam zaliczenia.....ten termin jest na 100%???
-
ja bede na 100% , ale tylko na 1.5- 2,5 godzinki
Do zobaczenia
Uprawnienia umieszczania postów