Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: spotkanie w Płockim ZOO

Marcin .P
    Guest

Re: PŁOCKIE ZOO.... FOTO!!!!

nie wiele się zmieniło oprucz śniegu na dworze no i to że nie było żadnych jadusów

A mam pytanko do pepre jak ty byłeś to agamki też tak szalały przy szybie?? bo jak my byliśmy jak tylko zobaczyły jakiś ruch w pobliżu to do szyby i drapanie troszkie kiepsko po tym wyglądały

Re: spotkanie w Płockim ZOO

te agamy zawsze tak wariują kiedy tam jestem a średnio co 2 miesiące to one zawsze tak szalały przy szybce

NO TERAZ TO JUŻ PRZEGIĄŁEŚ BRAKUS!!!
    Z TEGO CO MI SIE WYDAJE TO POMYSŁ NA SPOTKANIE W PŁOCKIM ZOO BYŁ TWÓJ-CHYBA ŻE SIĘ MYLĘ???? TO, ŻE JA NAPISAŁEM 2 POSTA W TEJ SPRAWIE BYŁO SPOWODOWANE TYM ZE ROZMAWIALISMY RAZEM I POWIEDZIAŁEŚ ZEBYM GO NAPISAŁ. WIEC SKORO JUŻ BYŁEŚ TAK WSPANIAŁOMYSLNY ŻEBY BRAC SIE ZA ORGANIZOWANIE TEGO SPOTKANIA TO TRZEBA BYŁO SIE TAM POJAWIĆ. ZDZIWIŁ MNIE JUŻ TEN TWÓJ POST I BYŁEM ZŁY ŻE NAPISAŁEŚ ŻE "POSTARASZ SIE BYĆ" -HEHE GDYBY TO MARCIN P NAPISAŁ ŻE POSTARA SIE BYC TO BYM TO ZROZUMIAŁ ALE TY JAKO POMYSŁODAWCA -SORRY ALE TO JUŻ CHYBA JAJA!
    A JAK DOPISAŁEŚ TEGO POSTA ŻE PRZEJEŻDŻAŁEŚ TAM I WIDZIAŁEŚ JAK STOJĘ JAK TA DUPA NA MROZIE - TURLAŁEM SIE W MORDE 2,5 GODZINY PKS-EM ŻEBY TAM DOJECHAĆ - I CZKAM AZ SIE KTOŚ ZJAWI I CYTUJE "NIE CHCIAŁEŚ SOBIE ZAWRACAĆ GŁOWY" SORRY ZA SŁOWA ALE ***** SZLAK MNIE TRAFIŁ!!! JA TRAKTOWAŁEM CIE POWAŻNIE A TY MNIE JAK JAKIEGOŚ PĘTAKA!!! STARY TRZEBA BYŁO CHOĆ WYSIĄŚĆ Z SAMOCHODU I POWIEDZIEĆ CH... CI W D..... I SOBIE JECHAĆ OLAŁES MNIE ZUPEŁNIE , MARCINA I JEGO KUMPLA TEŻ KTÓRY BYŁ POMIMO FAKTU , ŻE FACET Z TERRARYSTYKĄ NIE MIAŁ NIC WSPÓLNEGO A PRZYJECHAŁ Z MARCINEM!
    NIE WIEM MOŻE NIECH WYPOWIEDZĄ SIE INNI NA TEN TEMAT, BO MOŻE JA JESTEM GŁUPI I POPRZEWRACAŁO MI SIE W GŁOWIE, ŻE JAK KOGOŚ TRAKTUJĘ POWAŻNIE TO TEGO SAMEGO WYMAGAM W STOSUNKU DO SIEBIE. A TEN " PUCHAR" O KTÓRYM PISAŁEŚ DLA MNIE I MARCINA MOŻESZ SOBIE GŁEBOKO WSADZIĆ BO TY TAM POWINIENEŚ BYĆ NAWET GDYBY NIE BYŁO NIKOGO INNEGO - RESZTA KTÓRA SIE WPISYWAŁA NIE PISAŁA ZE BĘDĄ NA 100% I PEWNIE MRÓZ ICH ODSTRASZYŁ-SZKODA ALE OK . TYLKO DO CIEBIE MAM ŻAL ZA TEN PRZEJAZD POD ZOO SAMOCHODEM I HASLO " NIE BEDE SOBIE ZAWRACAŁ GŁOWY "
    UFFFFF TROCHE MI SPAŁO CISNIENIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MAM NADZIEJE ZE KOLEJNI INICJATORZY SPOTKAŃ WE WSZYSTKICH MIASTACH BĘDA NIECO POWAŻNIEJSI !!!

Witam! Inneczasy sie tak nie gorączkuj bo jak sobie przypominasz to post był o tym że spotkanie miało być zorganizowane dla szerszej publiki z dyrektorem zoo i opiekunami gadów i prosiłem o zapisy. A co dotyczy naszej ostatniej rozmowy to Ci powiedziałem ze jest słaby odzew i napewno nic z tego nie wypali więc ja nie będe zawracał dupy dyrektorowi. Pytałeś czy masz napisać ponownego posta odpowiedziałem Ci że jak chcesz bo ja nie mam nadziej na to spotkanie. Odpowiedziałeś że napiszesz i że nie musi być z dyrektorem tylko my się spotkamy i potem na piwko na co ja odpowiedziałem że jak będe miał czas to przyjade bo zamierzenia spotakania były inne. W przeddzień napisałem jeszcze jedno info o tym kto przyjedzie i znów nic. Potem esemesowaliśmy i mówiłem ci że będe w płocku tego dnia ale na giełdzie samochodowej i jak się wyrobie to wpadne( i tu nie miej żalu o to że ja byłem pomysłodawcą tego spotkania bo ja proponowałem co innego-przeczytaj dla przypomnienia post nizej mojego autorstwa). I jeszcze jedna sprawa typu że cie widziałem przed wejściem i cie olałem no jeśli jesteś facetem około 40 lat w długim korzuszku to przepraszam i masz powód do zdenerwowania że cię olałem ale myśle że to nie byłes Ty ale jeszcze raz przepraszam przepraszam. Następnym razem jak coś będą inni organizowali to sprecyzujcie to dokładniej bo ja nie ogłosiłem spotkania że będzie tylko że mam taki pomysł i co reszta na to co nie znaczy że owe spotkanie dojdzie do skutku. Od pomysłu do spotklania jest długa droga.
    Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie ale naprawde to nie była moja wina.
    Inneczasy myśle ze teraz my się spotkamy w Łódzkim Zoo i wreszcie bez urazy sobie pogadamy.

A co do spotkań to można sie umówić z poważnymi osobami nie tak dawno byłem na umówionym spotkaniu w Łodzi gdzie przyjechałem ja z Kutna ,stiw z Katowic, Mark z Białegostoku i było naprawde fajnie.

Uprawnienia umieszczania postów