-
Spotkanie we wrocławskim hotelu Dorint
Od 07.02.2004 we wrocławskim hotelu Dorint rozpoczyna się wystawa fotografii (m.inn. moich) z wyprawy do Wenezueli i Ekwadoru (pażdziernik 2003). Znajdzie się tu ok. 100 fotografii (odpowiednio powiększonych i eksponowanych) pokazujących losy moje i współpodróżników podczas eksploracji karaibskich wysp koralowych, wenezuelskiego interioru, ekwadorskich wulkanów, lasów tropikalnych i Andów.
W soboty i niedziele dyrekcja hotelu oferuje do wykorzystania jedną z sal konferencyjnych dla rozmaitych spotkań 14.02. proponuję wykorzystać nadarzającą się okazję do spotkania miłośników i hodowców gadów (szcz. południowoamerykańskich (legwany, boidae itp).
-
Re: Spotkanie we wrocławskim hotelu Dorint
No coz, w Ameryce Poludniowej jest mnostwo ptasznikow, a nawet jezeli bedzie to spotkanko na temat gadow, chetnie sie na to pisze. Moze pomoc cos w organizacji, czy cóś.....?
-
-
Nook - może by tak listę chętnych gości - tak jak to było przy okazji spotkań w Hali Ludowej? Muszę wydrukować imienne zaproszenia!
Gdyby udało się utworzyć przy okazji wrocławską grupę "ludzi aktywnych" będzie suuuper! Avi, vorax proszę o telefon!
-
Jeżeli mogę sie przydać - z chęcią pomogę.
-
-
co prawda nie wiem czy mógłbym przyjść, jednak jeżeli tak to przyjdę napewno :P
-
Dlaczego nie! Zapraszam serdecznie )
-
Przyjde napewno, i w czymś chyba będe mógł pomóc co nie
-
deklaruje się na 99% było by na 100% lecz jutra nie jestem pewien a co dopiero tak daleko wybiegać myślami w przód ;-)
Pozdrawiam
Serpent
Uprawnienia umieszczania postów