Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Spotkanie w Warszawie

Spotkanie w Warszawie

Witajcie,

żeby dobrze zacząć nowy rok a jednocześnie pożegnać kolegę Madkę, odlatującego daleko daleko proponujemy spotkanie w Warszawie w sobotę 10.01.2004 r. o godz. 13.00 przed pubem Książęcym (w pasażu z tyłu za dawnymi Domami Centrum, dla tych co byli na poprzednim spotkaniu, to jest ten sam pub). Postaram się mieć w ręku jakąś księgę o legwanach, inni też mogą przynieść coś podobnego, dla łatwiejszego rozpoznania nas przez zupełnie nowe osoby.
    EwaK

Re: Spotkanie w Warszawie

Oczywiście małe sprostowanie w dacie, to już nowy rok 2004 ))
    EwaK

Tylko tym razem liczymy kufle))))

Oczywiście, uczymy się na własnych błędach ))
    EwaK

heh a co się stało poprzednio ?

Dlaczego te spotkania odbywają się zawsze wtedy kiedy mam zajęcia na uczelni

Czasem chyba możesz się urwać)))) poprzednio było fajnie więc warto i tym razem zawitać.......

Poprzednio wyszło na to, że spotkało się stado alkoholików, wypiło po 15 piw i trzeźwe (prawie) poszło do domu...........przynajmniej kelnerowi tak wyszło. Tym razem biorę drobne i za każde płacę z góry, jak ktoś tam zostawi napiwek to bedę strzelał!

Ja już dwa razy się urwałam z zajęć, i nie żałowałam. Ktoś zrobił za mnie notatki i nie było tak źle. Na ostatnim mnie zabrakło, bo się kurowałam, ale tym razem nie ma mowy, zeby mnie nie było. . Więc do zobaczenia.

Czy JWP MJG będzie obecny? Jakoś nie mogę dotrzeć z deklaracją (w końcu mam całe 100 metrów) i chetnie bym przytargał......... A jesli nie to z tego co pomnę EwaK też przynależy (?) - brać?

Uprawnienia umieszczania postów