-
Re: Recezje z I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
po bytomiu i piekarach akurat chodze bezpiecznie :P
-
Zapomniales o czerownym dywanie....
-
Dla mnie najbardziej wkurzajace byly panie, ktore caly czas sie narzucaly, zeby wspomoc MDK.
-
Spotkanie podczas targów
Na następny raz poprostu zrobimy oddzielnie spotkanko terrarystów-internautów nieopodal Giełdy, tam się spotkamy i porozmawiamy, a Giełda będzie właściwie dodatkową atrakcją
-
Nook, a nie troszeczkę odwrotnie. Spotanie internautów dodatkową atrakcją giełdy???? Bo z tego co widziłam to raczej ludzie przyjechali na giełdę a przy okazji się spotkać.
Hmmm... poza tym dodatkowe spotkanie poza giełdą było. Ale Ciebie tam nie widziałam.
-
przepraszam poprzedniego posta pisałam ja - mysza. Wcześniej siedział tu quentin.
Sorrki quentin.
-
Darek Z. napisał(a):
> Hmmm... poza tym dodatkowe spotkanie poza giełdą było. Ale
> Ciebie tam nie widziałam.
no bo mnie nie było, musiałem wcześniej pojechać jeśli chciałem wracać z tymi samymi osobami co przyjechałem... w kazdym badz razie żałuje bo spotkanie zreszta jak każde integracyjne musiało być całkiem wporzadku
-
No raczej trudno się spodziewać tłumów z całej Polski jeśli spotkanie organizowane jest w niedzielę o 18.00 w Świętochłowicach. Jeśli ktoś ma do domu setki kilometrów i pracuje w poniedziałek niestety nie ma szans na takie spotkanie .
-
Popieram, z Poznania nie było szans żebym przyjechał nawet na giełde..
Pozdrawiam, Piotr
Uprawnienia umieszczania postów